Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Svenska Resebloggars Årskrönika 2015

JohannaToweJenniferSofia och Helena på MATKA 2015.

Vad gjorde alla svenska resebloggare under 2015? 
Resebloggarnas egna årskrönikor hittar ni i tidigare inlägg och här kommer en liten summering av det mesta som hände genom nätverket. Det är många som varit på bloggresor av olika slag, både några stycken tillsammans och var för sig.

Vi inledde året med att åka på resemässan Matka i Finland och träffade en hel massa resebloggare, både svenska och utländska. 
Dag 1 och dag 2
Vi drog igång en resebloggutmaning i september som många hakade på, Vi ordnade en bloggutmaning i september med ett tema varje dag och under 20 dagar kunde vi läsa en mängd härliga reseinspirerade inlägg. Sammanfattningen finns HÄR.


Vi ordnade tävling för att utse Sveriges bästa reseinspiratör i olika kategorier tillsammans med Apollo. Vinnarna hittar du HÄR 

Vi fortsatte vårt samarbete med Apollo och Johanna åkte till Playitas på träningsresa


Annika och Lisa åkte till Borgå med sina barn för att upptäcka Finland.


Vi lottade ut biljetter till 
TUR-mässandeltog på event som Travellink ordnade och på Travel Massive

Dessa damer ligger bakom Travel Massive; SofiaAnnika och Lola. (Bild lånad av Katarina)

Många svenska resebloggare har träffats på Travel Massive, här är en av gångerna.  (från vänster); ToweLolaAnnika,AnnaMariaSofiaKatarinaLena och Marina.


Travelmania fick chansen att åka på bloggresa till London tillsammans med Svenska Resebloggar och Tune Hotels. Hennes reseberättelse finns HÄR


Daniela som skriver bloggen 
Discovering The Planet fick chansen att åka på bloggresa tillsammans med Svenska Resebloggar och Langley Travel. Hennes reseberättlese från den franska pärlan Korsika hittar du HÄRSandra som skriver bloggen 
Blogg i Thailand fick chansen att åka på bloggresa tillsammans med Svenska Resebloggar och Langley Travel. Här kommer hennes reseberättlese från Almirida på Kreta finns HÄR.

Sanna Rosell åkte på en bloggresa till Murcia i Spanien. Resan var ett samarbete mellan Svenska Resebloggar och Spanska Turistbyrån. Hon rapporterade från resan i en del 1 och del 2.


 Det var är det vi pysslat med i år, vilket bra resebloggar år! Nu ser vi fram emot 2016 och många fler fina resor, samarbeten, träffar och resebloggande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar