Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Tävla och vinn presentkort på hotellnatt


Äntligen dags för tävling här hos Svenska Resebloggar. I samarbete med Hotelspecials.se tävlar vi nu ut två presentkort på vardera 1000 kr som kan användas vid bokning av hotell hos HotelSpecials.

HotelSpecials erbjuder hotell i de flesta svenska städer och har de flesta typer av hotell som spa, slott, herrgård, lyx och budget. Passa på att besöka sidan den 22 november 2016 då de kör igång en riktigt bra kampanj, nämligen HotelWeek! Under en vecka erbjuder de lyxhotell till riktigt låga priser eller vad sägs om 4-stjärniga hotell för 500 kr per natt (600 kr i Stockholm) med frukost för två? Erbjudandet gäller den 22 till 28 november 2016 med ankomster från den 31 december 2016 till 31 mars 2017. Läs mer om HotelWeek här.


Tävling

För att vinna ett presentkort på 1000 kr hos Hotelspecials.se svarar du på dessa två frågor i kommentarsfältet. Kom ihåg att lämna namn och e-post också!

1.  Vilket år startade HotelSpecials.se i Sverige?

2. Vilket är ditt favorithotell och varför?

Tävlingen avslutas 22 november klockan 22.00. Vinnaren utses av svenska resebloggar och presenteras här efter avslutad tävlingsdag. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är nu avslutad och de två som vinnare 1000 kr hos Hotelspecials.se är:

Ulrika som svarade:
HotelSpecials startade 2005.
Mitt favorithotell som jag gärna återkommer till är Falkenberg Strandbad. Lika vackert på vintern som på sommaren, mysiga kringmiljöer som jag gärna vistas i, lobbyn, trappan upp till restaurangen. För att inte prata om utemiljöerna, den vackra stranden och klitterbadet. Trevliga rum, trevlig personal och en välkomnande känsla gör alltsammans Falkenberg Strandbad till mitt favorithotell, så vad glad jag är att det finns med på hotel week ;)
Med vänlig hälsning ulvali@hotmail.com


och Christine som svarade:
1. 2005
2. Mitt favorithotell är Hanging Gardens of Bali, som ligger på kanten av en frodig dalgång utanför Ubud. Ett fantastisk lyxhotell där "rummen" är en egen villa (2 hus) med egen endless pool och massagerum. Det som gör det hotellet så bra är helheten, allt från naturen runtomkring till små fina detaljer som tex blomsterdekorationer på rummet. Och vi bor sällan på lyxiga hotell så därav blir detta min favorit. Det var så coolt, vackert och sagolikt! 


148 kommentarer:

  1. År 2005 startades det!

    Falkenberg Strandbad. Så mysigt beläget vid havet och jag älskar spa hotell :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vittnesmål om hur jag fick mitt lån på 2% (Kvithyll Finance)

      Jag skulle utan förbehåll rekommendera att arbeta med Kvithyll Finance, om du är på marknaden för bostadslån. Jag har pratat med många mäklare när jag köpte mitt hypotekslån online. Från den första kontakten kunde jag berätta att han är den typ av person jag kunde lita på för att hjälpa mig att göra det bästa beslutet för mig och min familj. De erbjuder både korta och långa villkor låna ut inom 1-50 år lång varaktighet, med eller utan säkerhet men ingen kreditkontroll och deras tjänster är snabba, pålitliga och trovärdiga eftersom de har testats och litat på mig, till skillnad från andra företag.

      Finns det svårt att få kapitaltjänst från lokala banker och andra finansiella institut? behöver du pengar för att starta ditt personliga företag? Har du en låg kredit värdering och du är svårt att få ett lån på grund av din kredit värdering oroa dig inte längre eftersom Frank Loan Services är här för att hjälpa dig betala dina räkningar och starta ett bra företag, de erbjuder lån på ett mycket rimlig ränta på 2% intresserade personer bör kontakta honom via hans e-post: kvithyllfinance@gmail.com / Whatsapp: +17816567138.

      Deras tjänster omfattar Refinansieringslån, Trucklån, Utbildningslån, Studielån, Personliga lån, Billån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Säkrade och osäkra lån, Hypotekslån, Hemlån, Vänligen kontakta dem idag för ytterligare förfrågningar via e-post : kvithyllfinance@gmail.com / Whatsapp: +17816567138.

      Radera
  2. 1. År 2005!
    2. Det bästa hotellet jag har bott på är Cosmopolitan i Las Vegas. Vi bodde i ett standard rum och det hade balkong, vardagsrum, 2 st TV, skönaste sängen EVER och sist men inte minst - den frukostbuffén som var på hotellets restaurang the Wicked Spoon var helt galen!

    Mvh//Malin grodmalin@gmail.com

    SvaraRadera
  3. År 2005.

    Det finns många fantastiska hotell i Sverige och jag har många än kvar att besöka. Men bland favoriterna finns mysiga Ystad Saltsjöbad och Rimforsa Strand i Lidköping.

    SvaraRadera
  4. 1. 2005 startades Hotelspecials.
    2. Mitt favorithotell är Vox hotel i Jönköping. Dels för att utsikten ifrån rummen är magisk (det känns som att vara i ett konstverk när ljuset speglas över Vättern) men även för att servicen är hög och personlig. Rekommenderas varmt för alla som vill ha en lyxig weekend.

    SvaraRadera
  5. Svar 2005.
    Jag älskar att bo på SPA, den bästa har varit Ystad Saltsjöbad.
    Hälsningar Anita anita.hakan.karlsson@telia.com

    SvaraRadera
  6. Svar 2005.
    Älskar SPA jag och min kära gumma, Loka Brunn och Hooks Herrgård, dessa besök var mumma.
    Hälsningar Nils emmaboda8@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. 1. 2005

    2. Chateau de la Chevre d’Or på Franska rivieran är ett mycket romantiskt och pittoreskt hotell som ligger uppe på en bergsklippa. Jag gillar det pga atmosfären det utstrålar och dess unika läge.

    Jag har skrivit om det i min blogg om någon vill läsa mer och se lite bilder
    www.nouw.com/nokids

    Hälsningar tina.martinsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Svar. 2005
    Kalmar Slottshotell där vi spenderade vår bröllopsnatt! mysigt nära slottet där vi gifte oss i slottskyrkan på midsommarafton för 20 år sedan.
    cat.adolfsson@telia.com

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  10. 1. 2005

    2. Mitt favorithotell i alla kategorier är Hotell Nääs Fabriker i Tollered. Det som började med en miss av kartläsaren på roadtrippen, blev många vilsna timmar på öde landsvägar och buttra miner i bilen. Då uppenbarade sig Nääs Fabriker som en oas, precis när vi övervägde att spendera natten i bilen. Vi trodde knappt det var sant att detta häftiga boutiquehotell med anrika historia fanns där och välkomnade oss, fyra trötta själar på vift. Den natten sov vi tryggt och morgonen därpå väntade den bästa frukostbuffé vi någonsin ätit.

    /Sanna Rosell, sannarosells@gmail.com

    SvaraRadera
  11. 1. 2005 startade Hotelspecials.se i Sverige.
    2. Clarion Hotel Sign vid norra bantorget i Stockholm, där hade jag och sambon en fantastisk weekend med trerätters och fantastiska sängar, god frukost, vardagslyx som heter duga!
    Jessica Hellström, jessica_hellstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. det grundades år 2005!
    då jag inte bott på många hotell ännu, får jag lov att säga att Scandic hotell Europa i Göteborg är väldigt bra. Nära till shopping/nöje, fräscha rum och bra service men framför allt en otroligt god frukostbuffé med Allt!


    Jenny dybner
    jennydybner@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Oj, finns flera att välja på. Men absoluta favoriten ännu sålänge är Hotel NHow i Milano. Coolt, snyggt och väldigt bekvämt.
    Ska vi hålla oss i Sverige får jag nog säga Clarion Sign, jag gillar när det är snyggt, modern och har bekväma sängar. Sen gör ju inte deras SPA och takpool saken sämre direkt. :)

    axtommy@hotmail.com

    SvaraRadera
  14. 1. Rätt svar på tävlingsfrågan: År 2005

    2. Mitt favorithotell motiverar jag med följande:

    Charmiga rum, fantastisk mat, samt ett läge i bedårande vacker natur, gör att hotell Stallmästaregården får min röst med den största bravur!

    Vänliga hälsningar / Mikaela Appelkvist

    mickan_666@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. 1. År 2005
    2. Mitt favorithotell hamnade vi på av en slump. Vi hade samlat ihop till en billig hotellnatt i någon kampanj, och tyckte det kunde vara bra att utnyttja i samband med att vi skulle resa vidare från Göteborg. Sagt och gjort, det hotell som var ledigt till kampanjpris var Hotel Mektagonen i Göteborg. Och vilken fullträff det blev. Ett hotellrum med lägenhetskänsla. Rummet hade kokmöjligheter så vi kunde till och med laga vår egen mat som avbrott till all restaurangmat som vi ändå skulle leva på närmsta veckan. Otrolig storlek på rummet dessutom. Toppen för småbarnsfamiljen. Så nästa gång det bär av till Göteborg kommer vi absolut att överväga detta hotellalternativ. Och kunde vi då få lite hjälp på traven med ett presentkort så skulle det verkligen sätta pricken över i så nu håller vi våra tummar!

    Åsa Nilsson, asa_ellenor@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. 1. 2005
    2. Mitt favorithotell är Hanging Gardens of Bali, som ligger på kanten av en frodig dalgång utanför Ubud. Ett fantastisk lyxhotell där "rummen" är en egen villa (2 hus) med egen endless pool och massagerum. Det som gör det hotellet så bra är helheten, allt från naturen runtomkring till små fina detaljer som tex blomsterdekorationer på rummet. Och vi bor sällan på lyxiga hotell så därav blir detta min favorit. Det var så coolt, vackert och sagolikt!

    SvaraRadera
  17. Minett
    1. 2005
    2. Dorsia i Göteborg. Det är ett boutiquehotell med en fantastik inredning och design. Och för att hotellets inredning och design är så annorlunda. Bra service och god mat.

    http://www.resedrommen.se/

    SvaraRadera
  18. 1. 2005¨

    2. Mitt favorit hotel är Clarion Grand Hotel i Helsingborg. Ett gammalt anrikt hotel mitt i stan där man lyckats bevara hotellets historia med en modärn lyx, med bra resturang och nära till allt!

    Mia - mia.s.nilsson@gmail.com

    SvaraRadera
  19. 2005. Mitt favvo-hotell är clarion sign i Stockholm. Mycket trevligt hotell med allt man kan önska!

    SvaraRadera
  20. Startade År 2005.

    Mitt hotell har jag inte bott på, men det är Stora hotellet i Umeå. Ett designhotell byggt i ett sjöfartstema. Gått rundvandring där och allt ser hur häftigt som helst. Där vill jag testa att bo.

    Ola Janhall umebor@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Hejsan, HotelSpecials.se startade år 2005 här i Sverige.

    Oj så många bra och mysiga hotell jag har bott på. Från enkla små familjehotell till lite lyxigare. När jag skulle fira min 50-årsdag vill jag kosta på lite och vi bodde på det superfina "Hotel Arts Barcelona". Elegant och har allt. Gym, pool, nära till stranden och en skön liten promenad för att komma upp till Las Ramblas för en massa härlig shopping, Sangría och tapas. Barcelona är ju staden som har allt...både beachen och storstad,mycket kultur, både hålligång för den som vill, eller lugnare aktiviteter för den som önskar det.

    Vänliga hälsningar från Tina som nås på: tike5@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. 1. 2005
    2. Grecotel Eva Palace på Korfu. Under en veckas semester lämnade vi hotellområdet totalt 2 timmar. Trivdes rätt bra där med andra ord...

    //Malena.hjerpe@gmail.com

    SvaraRadera
  23. 1. 2005
    2. Hotell mormor och morfar. Får man säga så? Att få sova hos dom och äta frukost och prata om det som står i tidningen. Att välja ett favorithotell är löjligt svårt. Finns så många bra. Älskar små som stora. Men jag brukar på skämt säga hotell "mormor och morfar" när man får lyxen att sova där. Men som back up ifall inte svaret gills....barndomsfavoriten Scandic i Östersund. Världens världens längsta korridorer att leja tagen i som 8-åring ;)
    /Malin
    Mallanforsberg@gmail.com

    SvaraRadera
  24. 1. svar: 2005

    2. Hotell Gästis för den har spa och så ligger den vid Engelska parken. ;D


    bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  25. 1. 2005
    2. Det i Älmhult nyöppnade Ikea Hotell. Fantastiskt snyggt och många smarta lösningar!

    Med vänlig hälsning,
    Jerker
    jerker@mac.se

    SvaraRadera
  26. 2005

    Mitt favorithotell är Högbo Brukshotell. Det är riktigt trevlig personal där och maten är himmelsk. Fikabordet de dukar upp till eftermiddagsfikat är helt fantastiskt både till smak och utseénde. Deras spa-avdelning är otroligt avslappnande och lugn. Älskar deras MTB-leder, de är nog de bästa i hela Sverige. Sen att naturen är otroligt vacker ä ju bara ett plus.


    //Jennifer Starofusa_89@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. 2005

    Clarion Grand Hotel i Helsingborg gillar jag. Det är mysigt och bra service och det ligger centralt och bra till allt. Både när man vill göra något i Helsingborg, men även om man vill åka en tur över till Danmark. Helt klart ett av mina favorithotell!

    Mvh
    Annika Andersson
    annkina@gmail.com

    SvaraRadera
  28. Svar: 2005

    Mitt favorithotell är posthotellet i Göteborg. Lyxiga rum, nära centralen och gudomlig frukost!

    Ida Erlandsson
    Jeja_2000@hotmail.com

    SvaraRadera
  29. Svar: 2005
    Jag älskar Sofitel i Wien - en blandning mellan design och arkitektur i mitten av Wien. Och deras frukost är underbar.

    SvaraRadera
  30. år 2005. Clarion Hotel Visby. Det ligger fint i världsarvstaden VISBY. Det finns på GOTLAND. Det har en oemotståndlig välkomnande atmosfär. Det har en intressant grund i medeltiden och all komfort i nutiden.
    Björn L. bjornide@comhem.se

    SvaraRadera
  31. Svar: 2005

    Motivering:
    Hotell Clarion Sign i Stockholm. Jag har faktiskt aldrig bott där, men det ser lyxigt ut. Toaletterna är fina och det finns svart toapapper där, som jag aldrig sett på något annat hotell. Sedan så finns det ett spa på taket. Jag hoppas att jag vinner, så att jag får njuta av lite lyx under HotelWeek. Det vore en sagolik upplevelse att få övernatta på hotell just under HotelWeek.

    roslagspinglan_5555@rocketmail.com

    SvaraRadera
  32. År 2005 :) Gothia Towers i Göteborg är mitt favorithotell . Jag och familjen kommer dessvärre inte iväg på så många hotellövernattningar men när vi väl får möjlighet bor vi gärna där . Med fantastiska räkmackor på högsta våning att avnjuta till en vacker utsikt, fina rum och sköna sängar är det ett hotell vi gärna skulle bo på igen :) mvh sandra sandra.jo@outlook.com

    SvaraRadera
  33. År 2005

    Efter att ha bott på hotell lite varstans i vårt land är Elite hotel Marina Plaza en ständig favorit. Det ligger vackert vid vattnet, nära till båtarna om man vill åka över till Danmark och hotellet har en lyxig inredning som gör att man känner sig extra bortskämd vid varje besök.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde ju skriva att det är i Helsingborg. :-D

      Radera
  34. 2005
    Mitt favvohotel är Kafferosteriet på Österlen.
    Engdahl.hans@telia.com

    SvaraRadera
  35. 1. 2005
    2. Clarion Post Hotel i Göteborg! Underbara sängar i fräscha och ljuddämpande rum. Inget slår deras frukostbuffé, den är i världsklass! Har ett perfekt läge då det ligger precis vid tågcentralen. Lyxigt men samtidigt hemtrevligt. Ligger i det vackra gamla posthuset och är verkligen en hotellupplevelse utöver det vanliga.

    Mathilda Johansson
    mlindau@hotmail.se

    SvaraRadera
  36. 1. 2005

    2. Tree Hotel i Harads. Så himla häftigt ställe! Först åker man ut i ingenstans, och sedan finns det ultramoderna rum i häftig arkitektur, och ett jättemysigt äldre hus där man äter frukost och middag. Vi gillade det verkligen! Väldigt mysig personal också. De ringde upp till rummet för att tala om att det var norrsken också. =)

    Håller tummarna! =)

    Mvh Sophie Michelle Persson

    sophie_persson@yahoo.com

    SvaraRadera
  37. 1. 2005.

    2. För mig levererar alltid hotell Tylösand en skön känsla av svensk sommar. Stämningen där är oslagbar.

    lacrimosa@stromox.com

    SvaraRadera
  38. 1. År 2005 startades det
    2.Jag reser oftast utomlands därför skulle en svensk hotellnatt kanske lockat mig till att uppleva lite mer av Sverige. Det bästa hotellet jag har bott på är Hotel Mr. President i Belgrad. Det är som att uppleva världshistorien igen, varje hotellrum är inspirerat av en världsledare. Vi fick övernatta hos Stalin. I övrigt är all inredning gjord i plåt. Ett mycket häftigt hotell som inte bara gör resan till en upplevelse.
    Christel Odervall
    alexandra.odervall@spray.se

    SvaraRadera
  39. 1. 2006
    2. Mitt favorithotell är Hotel Svea i Simrishamn. Dels av nostalgiska skäl, eftersom min man och jag tillbringade vår bröllopsnatt där för massor av år sen. Men också därför att det är ett fantastiskt fint hotell med förstklassig komfort och service. Sist men inte minst pga den fantastiska utsikten över Östersjön och Bornholm som skymtar som ett spännande utflyktsmål vid horisonten

    SvaraRadera
  40. Jag glömde lämna mina kontaktuppgifter: Ingegerd Rönnlid, Hylkevik 1, 27292 Simrishamn E-post: i.ronnlid@gmail.com

    SvaraRadera
  41. 1. 2005
    2. Mitt absoluta favorithotell är Duc Vuong i Ho-Chi-Minh-staden i Vietnam. Utseendemässigt inget speciellt alls men aldrig någonsin stött på så trevlig och hängiven personal. Fanns också en fantastisk takbar tillhörande hotellet med fin utsikt över staden, bra mat och goda drinkar. Hotellet gjorde resan ännu härligare än vad den redan var.

    Sabina Seppälä
    sabina.seppala@gmail.com

    SvaraRadera
  42. 2005.
    Gothia towers är mitt favorithotell. Underbart fint hotell som verkligen har allt. Suverän utsikt, fina rum trevlig personal, fantastiska restauranger, grymt läge osv osv. Finns faktiskt inget negativt med detta hotell.
    Hillevianna@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Pop House Hotel är både trevligt, läckert, mysigt, har ett perfekt läge och annorlunda.

    SvaraRadera
  44. Svar 1. 2005
    Svar 2. Min favorithotell är JUFA i Spital am Phyrn i Österrike. Det är en gammal kloster som har byggts om i hotell och har en underbar känsla med gammalt charm som möter moderna bekvämligheter. Att inte glömma att den ligger i en underbar naturområde.
    anaxina@gmail.com

    SvaraRadera
  45. Svar 1.) 2005
    Svar 2.) Mitt favorit hotell är Best Western Plus
    Hotel Noble House i Malmö. Trevlig personal och mysigt inreda rum med en fin hemkänsla. På morgonen serveras God frukost med många olika alternativ som smakar utsökt. / Noeliak84@hotmail.com

    SvaraRadera
  46. 2005

    Favorithotellet heter nog Scandic Anglais i Stockholm, fräscht och bra service, samt trevliga minnen därifrån.

    samuel_tholen@hotmail.com

    SvaraRadera
  47. HotelSpecials startade 2005.
    Mitt favorithotell som jag gärna återkommer till är Falkenberg Strandbad. Lika vackert på vintern som på sommaren, mysiga kringmiljöer som jag gärna vistas i, lobbyn, trappan upp till restaurangen. För att inte prata om utemiljöerna, den vackra stranden och klitterbadet. Trevliga rum, trevlig personal och en välkomnande känsla gör alltsammans Falkenberg Strandbad till mitt favorithotell, så vad glad jag är att det finns med på hotel week ;)
    Med vänlig hälsning ulvali@hotmail.com

    SvaraRadera
  48. 1. 2005.
    2. Apartamentos Buganvilla på Gran Canaria kommer alltid att vara i mitt hjärta. Det var den mysigaste hotellägenheten med ett pyttelitet kök som lyckades ha allt man behövde på typ en kvadratmeter! Vi var tre personer då och klarade oss supergalant på den lilla ytan! (Synd att hotellet saknas hos HotelSpecials... men det betyder att jag ska upptäcka något nytt om jag vinner!)
    Maria (marishkasenator@gmail.com)

    SvaraRadera
  49. År 2005
    Selma Spa
    I sagolika Sunne finner jag ro,
    träning, avkoppling och mat som är go.
    Där stundade vårt bröllop då solen strålade,
    framför hotellet åt vi snittar och skålade.
    Snart firar vi årsdagen och längtan är stark,
    Hotelspecials ta oss tillbaka till Värmländsk mark!

    inastina1@hotmail.com


    SvaraRadera
  50. Hallå :)

    Hotelspecials startade 2005 i Sverige.

    Mitt favorit hotell är Nynäs Havsbad.
    Det här hotellet är verkligen en pärla, det ligger precis intill Östersjön. Både restaurangen och hotellet har havsutsikt med vy över stenstrand och skogsmynning. Det här hotellet har verkligen allt man kan önska under en relaxweekend. Kallbadhus, varmbadhus,bastu, spa-anläggning och en topprestaurang. Närheten till Stockholm och flertalet naturreservat höjer verkligen totalupplevelsen. hotellet innehar vedeldad brasa på rummen och mysfaktorn är total. Hotellvistelsen är något dyr men total värd varenda krona.

    SvaraRadera
  51. Svar: 2005
    Skulle vilja tipsa om Scandic Täby! Allting är renoverat och jättefräscht! Gångavstånd till Täby centrum och man kan vara inne vid t-centralen på en kvart! Perfekt läge, lagom långt till allt och billigt!

    Amandanyman96@hotmail.com

    SvaraRadera
  52. Hej!

    Svar: 2005.

    Mitt favorithotell är Clarion Collection Hotel Kompaniet i Nyköping.
    Ett smultronställe att återvända till om och om igen.
    När lyx är som bäst och behövs som mest, perfekt!

    Ha en fin dag!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina
    krieppola@spray.se

    SvaraRadera
  53. Svar: 2005

    Mitt favorithotell är hotell Royal. Mysigt hotell som ägs av en familj och det märks, för det har det där lilla extra. Vid jul ska man verkligen åka dit för då är det så fint julpyntat i hela hotellet och det märks verkligen att det görs med kärlek. Personalen är dessutom helt underbara och mycket, mycket hjälpsamma. Nästa gång vi är i Göteborg kommer vi garanterat att bo här igen och vi rekommenderar alla att boka detta hotell.

    SvaraRadera
  54. Svaret är 2005.

    Det finns många bra hotell men Clarion Post i Göteborg är en favorit. Perfekt läge för en cityweekend. Fantastisk pool på taket. Grym service och på Julen sätter de alltid upp en Rosett runt hela hotellet som ett paket (det är uppe redan nu). Så vackert.

    Cecilia (coden.thomson@gmail.com) <3

    SvaraRadera
  55. svar 2005.
    Ett av mina bästa hotell är en liten resort i Indonesien nära Malang som heter bess resort. Man bodde i mysiga små stugor, alla med utsikt över risfälten och det berömda mont Bromo. En fantastisk upplevelse med vulkanen i sikte som vi sedan fick stå på toppen av. Vulkanen är aktiv och hade ett litet utbrott när vi var där så den mullrade och sprutade ut aska och vi kunde se kratern ifrån en säker utsiktsplats. Mäktigt!!
    /Marie (carrwik@live.se)

    SvaraRadera
  56. Det startade 2005.
    Mitt favorithotell är Disney's Sequoia Lodge i Paris. Ett riktigt mysigt hotell, med pool och fina hotellrum och närheten till Disneyland är ett stort plus.
    / Sarah (litte_kanske@hotmail.com)

    SvaraRadera
  57. Hotel Specials startade 2005.
    Mitt favorithotel är Rubinen på Avenyn i Göteborg. Tråkigt att välja ett hotell på "hemmaplan" kanske, men det är så mysigt och jag älskar vardagsrumskänslan mitt på Avenyn i lobbyn och restaurangen. Alltid trevlig service och god mat och dryck. Gillas!

    hannaofsweden@hotmail.com

    SvaraRadera
  58. Svar: 2005
    Mitt absoluta favorithotell är Ulvö hotell, på Ulvön vid Höga kusten. I en magiskt vacker liten fiskeby, omgiven av hav, berg och gamla skogar, finns ett ännu mer magiskt litet hotell. Miljön är enkel, vilsam och maten... Bara maten gör det värt att åka dit alla dagar. Lokalproducerat så långt det går och allt serveras med finess. Dit vill jag nu!

    /Elisabet (nuttilia@hotmail.com)

    SvaraRadera
  59. Svar: 2005

    The Leela Palace, Bangalore är nummer ett,
    omtänksammare lyxhotell har jag aldrig sett!
    Alltid leende och hjälpsam personal,
    ingen fråga är för banal.
    De tar alltid till sig en ny idé,
    och visar resultat av högsta kvalité!
    Spelar ingen roll om det handlar om kuddens antal fjädrar,
    eller om det är antal minuter de rummet vädrar!
    På det lilla extra de alltid tänker,
    och ser till att det överallt blänker.
    De serverar allt med ett "big smile",
    maten är utsökt, värd guldmedalj!
    Ett tjusigt palats värt sitt namn,
    alla tar de med värme i sin famn.
    Stort, men ändå hemtrevligt nära,
    passar båda singlar och par så kära!
    Givetvis finns det även pooler och SPA,
    ja allt du kan tänkas önska vilja ha.
    Träningsanläggningar och konferensrum,
    underhållning och shoppinggalleria tills du blir stum!
    Men framförallt vill jag på deras vänlighet trycka,
    för med den blir vistelsen en oförglömlig lycka!


    Annika Nilsson
    aneritrea@hotmail.com

    SvaraRadera
  60. Hej,

    2005 är året.


    Bästa hotellet är Hotell Pigalle i Göteborg,
    Det är första hotellnatten jag unnat mig i Sverige bara för att lyxa till det.

    Och där har dom precis allting som man vill skämma bort sig med när man är på hotell.

    De har Roomservice 24/7, en helt otroligt bra restaurang, en trevlig takterass och har man glömt sina partyskor kan du låna ett par schysta klackar i receptionen, på hur många ställen kan man det egentligen?

    SvaraRadera
  61. 1. 2005
    2. Vissa drömmer att i slott få gosa, andra vill åka på spa.
    Jag minns särskilt en natt i Trosa, den var lite extra bra. Men om vi genom hotell special fick en chans, skulle vi åka till Kosta Boda för en helgs romans!
    Annicka.rydstrom@eniro.com

    SvaraRadera
  62. År 2005! Mitt och min flickväns favorithotell ( som vi gärna skulle bo på igen o igen ) är Vadstena Klosterhotell och spa.Hotellet ligger i ett gammalt medeltidskloster vid en sjö och man kan välja rum med utsikt över den :) En mycket avkopplande miljö och ett härligt spa,fantastisk personal o dessutom en mysig stad, liten o pittoresk , att gå runt i :) Viktor0539@hotmail.com

    SvaraRadera
  63. Svar:2005
    2: Sifalar i Alanya/Turkiet är mitt favorithotell. Stora rymliga lägenheter och en fantastiskt personal som får en att verkligen trivas. Vi var där under lågsäsong och barkillen tog med oss på utflykter (gratis) Vi fick upplevelser vi annars skulle ha missat.
    Kocken lagade fantastiska måltider som ingen annan restaurang lyckades bräcka.
    Hotellet är dessutom prisvärt och har en härlig pool. Det är gångavstånd till centrum och till stranden. Två gånger har vi varit där och det blir fler gånger!

    Anette Eriksson
    manettan@gmail.com

    SvaraRadera
  64. 2005

    Hotel Baron i Aleppo, där jag kände av historiens vingslag. Lawrence av Arabien har bott där och man har kvar en signerad räkning. Agata Christie bodde där ett flertal gånger på väg till sin mans, arkeologen, utgrävning i nordöstra Syrien. Kanske fick hon idén till Mord i Mesopotamien där! Jag undrar om jag någonsin kommer tillbaka och om det fortfarande står kvar!

    SvaraRadera
  65. Åh vilken underbar tävling!
    * 2005
    * Så länge jag kan minnas har jag drömt om att få besöka Ystad Saltjöbad. Det ligger ju så fint, nära till havet, rummen är trendigt inredda, magisk frukost (har jag hört) och ja, för att inte tala om spa behandlingarna :)
    Ha det gott. Mvh Emely, emely.drugge@hotmail.com

    SvaraRadera
  66. 1. 2005
    2. Ulvö Hotel fick vi tyvärr aldrig bo på i somras. Men en middag samt frukost på detta hotell var nog för att det skulle bli en favorit - så fantastisk mat. Mycket närproducerat. Hemgjord nutella och korv - bara en sån sak! Återkommer snart och bor på hotellet några nätter.

    SvaraRadera
  67. Liselott

    1. 2005
    2. Mitt favorithotell är Villa Strömsfors.
    För det kändes som att vara med i Downton Abbey för en helg.
    Skulle vilja ha den stilen hemma också.
    Med vänlig hälsning Liselott
    lotten.73@hotmail.com

    SvaraRadera
  68. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  69. 2005.
    Ystad Saltsjö Bad Spa & Hotell!
    Läget..havet..atmosfären.
    Mysfaktorn är på topp här året om!
    wallenius.sara@hotmail.com

    SvaraRadera
  70. 1. 2005
    2. Arts Factory i Byron Bay. Ett hostel som var unikt på många sätt för mig, det var där det sa klick mellan mig och min man när vi bodde i ett tält vid ett träsk. Man kunde även bo i folkabuss eller kvinnokollektivrum och allt var väldigt flummigt och annorlunda. Känsla före lyx väljer jag även idag vid hotellval.

    SvaraRadera
  71. Behöver du ett lån? Har du letat efter var att få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? sedan tillämpa nu? (carlosellisonfinance@outlook.com) om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera
  72. ** UNDVIKA SCAMMERS **

    Säsongshälsningar,

    Mitt namn är Mr sergey shikunov och jag är chef för Sergey shikunov lån service och vi ger kredit på 2% ränta och vi ger kredit med mysiga lån för ett till 30 år.

    Vi tillhandahåller lån från minst $ 5000 upp till $ 10.000.000, och vi svarar på e-post i ett mycket tillförlitligt och korrekt sätt.

    Behöver du kredit?
    Behöver du en personlig kredit?
    Vill du köpa en bil?
    Vill du att refinansiera?
    Behöver du ett hypotekslån?

    Om du är en seriös idé ägare, kontakta oss idag:
    E-POST 1: mr.shikunov89@list.ru
    E-POST 2: mr.shikunov89@list.ru
    Jag hoppas att du hör av dig snart.

    Herr. sergey shikunov

    SvaraRadera
  73. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
    of taking up time bound transactions.

    FOR LEASING OF BG/SBLC
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
    LEASING FEE = 4%+2%

    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
    PRICE = 32%+2%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
    renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact name: Azra Ishaque

    Email : lintel.financialservicesplc@gmail.com

    Skype : lintel.financialservicesplc

    SvaraRadera
  74. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
    of taking up time bound transactions.

    FOR LEASING OF BG/SBLC
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
    LEASING FEE = 4%+2%

    FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
    PRICE = 32%+2%
    MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
    renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact: Name: WARREN GARY

    Email: inquiry.barkerfinancial@gmail.com

    SvaraRadera
  75. VÄLKOMMEN TILL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Vårt mål är att tillhandahålla utmärkt professionell service.

    Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstora företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansiella institut ?.

    Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få vad du behöver på ett enkelt sätt. Minska dina betalningar för att lätta på belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål - från semester till utbildning, till unika inköp

    Vi erbjuder ett brett sortiment av finansiella tjänster som inkluderar: Personliga lån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Utbildningslån, Hypotekslån, Osäker lån, Hypotekslån, Löndagslån, Studentlån, Kommersiella lån, Billån, Investeringslån, Utvecklingslån, Förvärvslån, Konstruktionslån, med låg ränta på 2% per annullering för privatpersoner, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhem också med vårt Allmänna låneskema.

    Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

    Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vänligen skriv oss tillbaka med låneinformationen;

    LÄRARE INFORMATION

    1) Fullständiga namn:
    2) Land:
    3) adress:
    4) Stat:
    5) Kön:
    6) Civilstånd:
    7) yrke:
    8) Telefonnummer:
    9) Månadsinkomst:
    10) Nästa av Kin:
    11) Nödbelopp som behövs:
    12) Låneperiod:
    13) Syftet med lånet:
    14) Särskilt datum du behöver lånet:

    Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånebehovet.
    Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Med vänliga hälsningar,
    Fru Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

    Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  76. Jag heter Fru Patricia Kingsman, vi är en ny legit långivare långivare 2018 och vi gillar att hjälpa någon kropp som behöver ekonomisk hjälp vi erbjuder från $ 500,000.00 och $ 5,000,000.00 och vi ger också ut lån i euro över det så om du behöver hjälp vänligen skicka oss ett mail på: patriciakingsman.loans2016@gmail.com så att din låneöverföring kan äga rum nu kommer du att vara med ditt lån de närmaste 8 timmarna det är en snabb överföring och är säker utan förseningar. Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com om intresserad

    E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  77. Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

    Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta en fin liten skala och medelstora företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansiella institut ?. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt främsta mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få vad du behöver på ett enkelt sätt. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på din månadsvisa kostnader. Få flexibilitet som du kan använda för något syfte från semester, till utbildning, till unika inköp. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: Affärsplanering, Kommersiell och Utvecklingsfinansiering, Fastigheter och Hypotekslån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Privata lån, Hemrefinansieringslån med låg ränta på 2,00% per annullering för privatpersoner, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhem också med vårt Allmänna låneskema. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vi erbjuder alla typer av lån - Ansök om förmånliga lån.

    Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vänligen skriv oss tillbaka med låneinformationen;
    - Fullständigt namn:
    - Lånbehov behövs:
    - Lånets längd:
    - Syftet med lånet:
    - Stad / Land:
    - Telefon:
    - Hur hörde du talas om oss:

    Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånebehovet. Vänligen kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Med vänliga hälsningar,
    Fru Patricia Kingsman

    Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

    Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  78. Hälsningar..
    Vänligen kontakta oss för ditt säkra och osäkra lån till en räntesats om 2%
    ........................................

    Är svårigheten med ekonomin att påverka dig i år, vägrar din bank att ge dig ett lån till chrismas? Om ditt svar är ja, behöver du ett lån. Jag är fru Patricia Kingsman, ägare till ett låneföretag Vi erbjuder säkra lån med en räntesats om 2%.

    * Är du ekonomiskt pressad?
    * Söker du pengar för att betala av krediter och skulder?
    * Söker du ekonomi för att skapa ditt eget företag?
    * Behöver du privata eller företagslån för olika ändamål?
    * Söker du lån för att genomföra stora projekt?

    Om du har något av ovanstående problem kan vi hjälpa dig, men jag vill att du ska förstå att vi ger ut lån med räntesatsen på 2%.

    * Låna allt upp till 95.000.000 euro.
    * Välj mellan 1 till 20 år att betala tillbaka.
    * Välj mellan månatlig och årlig återbetalning Plan.
    * Flexibla lånevillkor.
    Vänligen om du är intresserad, kolla tillbaka med oss ​​via denna e-postadress: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vi lovar en 100% garanti för att du kommer att få ditt lån i slutet av denna låneöverföring. Det finns ingen säkerhetskontroll, ingen kreditkontroll

    Hälsningar
    Patricia Kingsman
    Patricia Kingsman lånebolag

    SvaraRadera
  79. Uppmärksamhet

    Vi är en finansiell konsult som hanterar internationella finanser för alla typer av bankinstrument. Vi har tillgången / kontakterna att höja från 10 000 till 500 miljoner kronor. Med vårt företag (Patricia Kingsmans lånbolag) och andra TOP PRIME AA BANKER som Bank of SEB Bank, Swedbank AB, Svenska Handelsbanken AB, Forex Bank, The Best Banks för SBA-lån etc.

    Känn dig fri att engagera våra hyrda lokaler i handelsprogram, projektfinansiering, kreditlinjeförbättring, företagslån (Business Start-Up Loans eller Business Expansion Loans) och många fler.

    Vi har lämnat över 1 miljarder kronor i företagslån till över 17 000 företagare precis som du. Vi använder vår egen utvalda riskteknik för att ge dig rätt företagslån så att du kan odla din verksamhet. Våra tjänster är snabba och pålitliga, lån godkänns inom 24 timmar efter framgångsrik ansökan. Vi erbjuder lån från minst 10 000 till högst 500 miljoner kronor.

    Finns du i lite problem med obetalda räkningar och vet inte vilken väg att gå eller vart ska man vända? Vad sägs om att hitta ett ansedd skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska månatlig avbetalning så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar behöver betala? Patricia Kingsman låneföretag är svaret. Minska dina betalningar för att lätta på belastningen på dina månatliga utgifter. kontakta oss via e-post (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

    Mäklare / Konsulter / Mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. Med fullständigt förtroende samarbetar vi för fördelarna med alla berörda parter. Håll inte dina ekonomiska problem för dig själv för att du inte ska vara skuldmästare eller ekonomisk stress upp, varför du måste kontakta oss snabbt för att lösa dina ekonomiska problem. Det blir en stor glädje för oss när du är ekonomiskt stabil.
    Maila oss via: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Hälsningar
    Patricia Kingsman
    E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitliga finansiella tjänsterna

    SvaraRadera
  80. Hej alla

    Jag heter Charlie Oscar Liam och jag är från Sverige Jag vill berätta för alla lånesökare att det bara finns ett riktigt låneföretag som erbjuder lån och de hjälpte mig med mitt lån. Företagets namn är Macro-låneföretag och lånegivaren som hjälpte mig med mitt lån, hennes namn är Fru Patricia Kingsman, så om du behöver ett lån utan att bli scammed gå till det här företaget nu och få ditt lån där lån är säkert och snabbt där mail är patriciakingsman.loans2016@gmail.com så önskar er alla De bästa lånsökarna är det verkliga bolaget som erbjuder lån.

    E-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Mina hälsningar till er alla

    SvaraRadera
  81. Hej alla jag heter Maja Lilly Elsa Ebbaam från Sverige Jag har just fått mitt lån nu från Patricia Kingsmans låneföretag, de är nya legitlånsbolag i 2018 och det har inte varit länge jag fick mitt lån från dem, jag fick mitt lån från dem idag och nu som jag skickar det här meddelandet är jag väldigt glad det här företaget är riktigt bra så att alla som behöver ett lån kontaktar det här företaget är de riktigt bra där mail är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  82. Hej alla jag heter William Hugo Oliver och jag är från Stockholm Sverige Jag har varit på internet och jag har hört folk säga att de har blivit scammed före och jag behöver bråttom ett lån så jag var rädd att ansöka om ett lån på internet som jag såg 3 personer berättar om Mrs Patricia Kingsmans låneföretag att de fick lån från henne jag har aldrig ansökt om ett lån tidigare och jag var så rädd att jag kommer att bli lurad men jag trodde vad folket säger och ansöker från det lånebolaget och allt var bra och de berättade för mig att skicka överföringsavgiften som kommer att användas för att överföra mitt lån när de berättade för mig att jag var så rädd att det var en bluff så jag satte mig ner och jag tänkte på det och jag kom tillbaka till dem och berättade för dem jag har aldrig gjort det här förut, men fru Patricia Kingsman sa att jag borde lita på dem att de ska hjälpa mig så jag gjorde och jag gick för att skicka avgiften som de sa att jag skulle skicka för överföringen av mitt lån just idag fick jag en varning från min rygg att det finns pengar på mitt konto. Idag är jag väldigt glad att jag aldrig har blivit lurad och jag fick mitt lån en gång så nu är jag glad och jag och min familj ska bli glad också så att alla som behöver ett lån borde ansöka från detta företag utan att ha blivit lurade eftersom hon är riktigt och bra och jag ber att Gud borde fortsätta att använda henne för att hjälpa människor där lån. hennes mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Återigen förblir jag William Hugo Oliver

    SvaraRadera
  83. Jag heter FRÖJA CAJSA INGEGARD Jag är från Sverige Jag har hört talas om detta företag att de ger lån och jag gick för att ansöka om ett lån från dem jag har hört folk säga om bluff men jag har aldrig blivit scammed innan det här företaget hjälpt mig med min lån så att alla som behöver ett lån borde ansöka från dem där lån är snabbt och säkert där mailadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  84. Hej alla

    Jag heter Selma Lovis, jag är från Sverige och bor i Göteborgs stad. Jag har letat efter ett lån på nätet och allt jag får är scammers men jag hittade det här lånet företaget heter Patricia Kingsman låneföretag och jag har sett människor på nätet vittnar om där bra gärningar så jag bestämde mig för att försöka om jag kommer bli glad igen så jag ansökte om ett lån på 350.000,00 euro och lånegivaren Fru Patricia Kingsman försäkrade mig om att om 12 timmar kommer mitt lån att finnas på mitt bankkonto så idag när jag arbetade såg jag att min bank skrev mig meddelandet att det finns några medel på 350.000,00 euro i mitt konto och jag tackar Patricia Kingsman för att hon är riktig, så om du behöver något online lån, var snäll inte lurad som jag ansöker från det här företaget eftersom hon är det enda riktiga företaget som ger lån på nätet. Det är postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  85. Jag heter Maria Anna Margareta, jag är från Sverige, jag har just fått mitt lån från ett nytt legit lånbolag i 2018 och namnet på det företag som hjälpt mig med mitt lån idag är Patricia Kingsmans lånebolag, de är det vackraste lånebolaget jag har någonsin kom över med jag ansökte om ett lån från dem igår och det enda jag gjorde var att betala överföringsavgiften som de sa att jag borde betala och omedelbart jag betalar i de närmaste 12 timmarna tiden jag var med mitt lån, ledsen, jag kan inte säg hur mycket de hjälpt mig med men det är en stor summa pengar så alla om du behöver ett riktigt lån är det rätt lånebolaget att kontakta det där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  86. God dag alla jag heter Novalie Lykke Majken Celine och jag är från Sverige Jag vill använda denna chans Jag har nu att skriva detta meddelande till internet om någon av er söker ett lån riktigt det här är rätt företag att kontakta jag är en affärskvinna och jag ansökte om ett lån i ett legitimt företag i 2017 och namnet på företaget är låntagaren Patricia Kingsmans de har hjälpt människor sedan 2016 och vi är 2018 nu och jag har just fått mitt lån från dem så om någon av dem du behöver ett lån gå och ansöka från dem eftersom de är riktiga ber jag bara att du som behöver hjälp med ett lån inte blir bedrägade det är därför jag använder denna chans att skriva detta meddelande på internet om du behöver ett lån legit Lån gäller från detta företag så att du inte blir lurad när du ansöker från fel firma. där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    ha en trevlig dag alla och jag ber du är alla lyckliga som jag är idag

    SvaraRadera
  87. Jag heter Greta Hilda Tilda och jag är från Malmö. Jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet om hur jag fick mitt lån efter att ha blivit scammed 3 gånger. Jag ansökte om ett lån från Patricia Kingsmans lånebolag igår såg jag att människor vittnade om hennes bra jobb och om hur hon hjälpte folk så jag bestämde mig för att ansöka och hon berättade för mig vad jag behövde göra var jag rädd men jag gjorde det i morse nu fick jag bara en varning från min bank där finns pengar på mitt konto och jag kontrollerat beloppet och det var mitt lån jag är så glad. Så jag vill använda den här tiden och säga till alla på internet att detta företag är verkligt om du behöver ett lån detta företag är rätt företag att ansöka från får inte scammed som jag eftersom det finns scammers där ute som gäller från detta företag och du kommer bli glad. där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  88. Jag heter Rebecka Berit Ellinor Jag är från svenska Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att jag just fått min lånefond på 5 hundra tusen kronor från detta företag som heter Patricia Kingsmans lånebolag vid första jag trodde inte vad folk sa på internet men jag bestämde mig för att försöka och jag ansökte om lånet för 2 dagar sedan och jag fick just ett samtal från min bank att det finns summan av 5 hundra tusen svenska kronor på mitt konto och omedelbart fick jag en varning från min banken Patricia Kingsman låneföretag ringde mig och frågade mig om jag har fått mitt lån och jag sa till dem ja så de sa att jag borde få fler människor till företaget om någon behöver ett lån så om du verkligen behöver ett lån så är det företaget att ansöka från de är riktigt bra och jag tror nu att det finns ett riktigt låneföretag som ger lån och det företaget är Patricia Kingsmans låneföretag så om någon av er behöver ett brådskande lån och det är viktigt är det här rätt företag att ansöka om från. Det är postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    äntligen är jag väldigt glad och kan starta mitt eget företag nu. Tack igen Patricia du är stor och Gud välsigne dig och ditt företag.

    SvaraRadera
  89. Jag heter Nathanael martyna patryx Jag är från Sverige och min stad i Sverige är Halmstad. Jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet att det bara finns ett företag som erbjuder riktigt lån och det företaget är Patricia Kingsman. Jag letade efter ett lån online de senaste 3 veckorna nu och allt jag har fått är långivare scamming mig av mina pengar som jag hade Gud vet att jag var så fattig och jag ville döda mitt jag men där såg jag så många människor vittnar om detta företag att de ger ut lån först jag trodde inte att jag såg andra vittnesmål från andra långivare och de vände sig alla för att vara bluffar. Jag sa att låt mig ansöka från detta företag och se om det är sant och omedelbart tillämpade de de berättade allt jag behövde göra och jag kom överens och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar skulle gå med mitt lån för att de sa att de använder snabb överföringstjänst. Först trodde jag inte, men jag ville ha mitt lån innan 8 timmar, då jag fick en varning från min bank och var fast att det var mitt lån, jag var väldigt sugad när jag såg det och jag bad till Gud för att rikta mig till rätt företag som hjälpt mig idag som jag skriver detta på internet nu har jag just fått mitt lån från det här företaget och jag använder den här tiden för att vittna om andra om du behöver ett lån ett lån inte luras, det här är rätt företag att Ansök från. Det mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och för dig som inte har en e-postadress är företagets whatsapp nummer +2348088206489.

    Detta företag är sant och bra om du behöver ett lån ansöka nu och vänta på ditt lån eftersom du kommer att vara nöjd med det här företaget.

    Tack alla och jag är Nathanael martyna patryx.

    SvaraRadera
  90. God dag Jag heter Kristina Eva Linnéa Jag är från svenska detta företag Patricia Kingsman folk pratar om är riktigt jag ville aldrig ha ett lån men jag sa bara att jag borde försöka detta företag och se om vad folk säger är sant och jag ansökt om en lån från dem igår och jag har just fått mitt lån idag från Patricia Kingsman låneföretag någon om du läser detta meddelande och du behöver ett lån ansöka från detta företag eftersom de kommer att hjälpa dig detta företag är det enda företaget som erbjuder riktigt lån online. Lånet jag tillämpade från dem var 75 000,00 euro och om 8 timmar då fick jag mitt lån så mina vänner blir inte lurade om du behöver ett riktigt lån det här är rätt företag att ansöka från. Om du är intresserad av det finns lån där postadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och där whatsapp nummer är ++2348088206489.

    SvaraRadera
  91. Hej alla

    Jag är Elisabeth Tuva Matilda och jag kommer från Stockholm Sverige. Jag letade efter ett online lån och jag var väldigt rädd, jag har aldrig ansökt om ett lån innan och jag loo mycket bra och letar efter ett riktigt företag där jag hittade ett företag som heter Patricia Kingsman jag tittar och jag såg vad folk sa om det här företaget det var sant jag bestämde mig för att ansöka om ett lån från företaget och jag behövde ett lån på 150 000,00 svenska kronor för att starta ett företag när jag ansökte hon berättade allt jag behövde göra gjorde jag det och hon försäkrade mig om att jag på 8 timmar var jag kommer att vara med mitt lån jag sa okej och jag väntade på exakt 8 timmar då jag får mitt lån från detta företag som jag skriver det här nu har jag aldrig blivit scammed före och det här företaget är bra jag har hört folk prata om bedrägerier men jag har aldrig blivit scammed tidigare och jag tackar gud för det. Så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt företag att ansöka från de kommer att hjälpa dig och den tid de berättar för att du kommer att få ditt lån som är den exakta tiden du kommer att få ditt lån. Jag måste bara skriva det här meddelandet till alla så att du inte kommer att söka ett lån från det felaktiga företaget om du behöver ett riktigt lån kontakta detta företag och du kommer bli glad. Det maila

    Adressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    SvaraRadera
  92. Goddag allihop

    Jag heter Reidar Kåre Knut, jag är från Helsingborg svenska. Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att någon om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från några dagar jag var i behov av pengar och jag letade efter ett lån online såg jag ett företag och jag tillämpade det företaget lurade mig 2 gånger av mina pengar jag var så ledsen för att jag behövde pengar så jag bestämde mig för att leta efter ett annat företag och jag ansökte från ett annat företag att samma företag berättade för mig att lägga in pengar och jag gjorde och fick aldrig mitt lån jag var som vad som händer med mig för att jag behövde pengar på ett brådskande sätt för att köpa ett hus, om jag inte får ett hus snart, kommer min hyresvärd att köra jag och min familj bort från sitt hus så jag behövde få mitt eget hus. När jag sökte igen såg jag det här företaget Patricia Kingsman såg jag en massa människor som vittnade om detta företag att företaget är riktigt bra så jag var förstås rädd för att ansöka om att jag blev lurad 2 gånger så jag sa till mig själv, låt mig försöka och se om detta företag var riktigt så jag tillämpade. När jag tillämpade de berättade allt jag behövde göra var jag fortfarande rädd men jag litade på dem och de försäkrade mig om att jag i 8 timmar skulle gå med mitt lån jag ville ha för mitt lån och i mina ögon fick jag en varning från min bank att det fanns en summa på 200 000 euro på mitt bankkonto och jag var väldigt glad för ett tag sedan ringde företaget mig och frågade om jag fick mitt lån och jag sa till dem ja och o tacka dem och som jag skriver detta meddelande på internet nu har detta företag också hjälpt mina 2 bröder så att någon om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från. Om du behöver pengar kan du bara kontakta dem via mail eller whatsapp och där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Jag tackar alla som ringer mitt meddelande och är säkra och ansöker från det här företaget eftersom du kommer att vara nöjd med dem.

    SvaraRadera
  93. My name is Karl Erik Per Mikael. I am from Linköping Sweden. I want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp there mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is ++2348088206489. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this Am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    SvaraRadera
  94. Jag är Alfelt Edrikke Eleonora med namn, jag är polis och bor i Umeå, Sverige. För några dagar sedan sökte jag efter ett lån på nätet och jag hittade bara personer som scamming mig av mina pengar. Jag behöver verkligen det här lånet för ett projekt i USA och jag har blivit lurad separat en dag när jag var av tjänst, bestämde jag mig för att titta igen den här gången för ett sant företag som ger lån jag hittade detta företag som heter Patricia Kingsmans låneföretag och mycket av människor har vittnat om detta företag först jag trodde inte men jag bestämde mig för att ansöka det lån jag letade efter var summan av 7 000 000,00 kronor jag tillämpade från det här företaget och de berättade för mig allt som behöver göras, jag litade på dem och jag gjorde vad de berättade för mig att de skulle göra och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar när jag skulle vara med mitt lån på ett säkert sätt trodde jag aldrig på dem men jag väntade på mitt lån på precis 8 timmar då fick jag ett samtal från företaget att om jag har fått mitt lån ännu och jag sa nej. De berättade för mig att gå till min bank och kontrollera mitt konto att min bank kanske inte skickar mig en varning jag lydde och jag gick till min bank och kollade mitt konto på mina ögon såg jag mitt lån av 7 000 000,00 kronor i mitt konto de pengar jag hade på mitt konto före w som 1 000 000,00 kronor och jag hittade nu 8 000 000,00 kronor puls mina pengar och mitt lån var 8 000 000,00 kronor jag är så glad och jag tackar det här företaget för att de är stora. Jag vill använda min lilla tid att skriva till personer i Sverige att om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är rätt företag att ansöka från detta företag vet inte att jag gör det så att någon om du behöver ett lån kan du bara kontakta det här företaget via mail eller whatsapp men jag använder inte whatsapp så där mailadressen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  95. Jag heter Vilgot Algot Maximilian och jag är från Sverige, jag bor i en liten stad i Skövde. Har letat efter ett lån online eftersom det inte går att få ett lån från min bank och har bara funnit att folk skämmer på mig med mina pengar. Förra veckan blev jag lurad av ett låneföretag och Gud vet att jag var redo att avsluta mitt liv men jag sa till mig själv, låt mig försöka se om jag kommer att se ett ärligt företag som var redo att hjälpa dig. Så jag bosatte sig och letade efter ett företag och jag läste så många bra kommentarer om detta företag Patricia Kingsman och jag sa att låt mig ansöka och se om jag kommer bli lycklig som andra människor var jag rädd men jag gav mig själv en chans och jag tillämpade för ett lån på 80 000,00 euro förklarade jag för det här företaget att jag har blivit lurad och de berättade att jag inte skulle oroa mig för att de kommer att hjälpa dig att de har hjälpt så många människor från mitt land innan. Så jag gav detta företag en chans och de försäkrade mig om att jag på 8 timmar skulle gå med mitt lån, jag trodde inte, men jag väntade på mitt lån. På exakt 8 timmar fick jag en varning från min rygg att mitt konto har krediterats med 80.000.00 euro. Allt tack vare Patricia Kinsgman är detta företag skickat till Gud. Och jag lovade mig själv att jag kommer att vittna om detta företag på hur de hjälpte mig att det här företaget inte vet att jag gör det här nu som säger människor på internet hur de hjälpte mig så alla om du behöver ett riktigt lån Patricia Kingsman är här för att hjälpa dig, bli inte lurad av falska människor som klamrar för att vara långivare. Jag glömde nästan att du bara kan kontakta det här företaget via mail eller whatsapp och där kontaktuppgifter är patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp är ++2348088206489. Detta företag är verkligt och sant så att alla som läser detta meddelande och du är intresserad, kontakta det här företaget eftersom de är de enda som kan hjälpa till med att lösa dina problem.

    SvaraRadera
  96. Patricia Gud kommer välsigna dig och ditt företag

    Jag heter Sofía Ximena Jimena. Jag är från Stockholm sverige. Jag har inget att säga till någon som behöver ett riktigt lån utan att du blir lurad ska gälla från Patricia Kingsman eftersom jag ansökt om ett lån från det här företaget idag efter att jag läst så många bra och underbara kommentarer om detta företag. Jag ansökte om ett lån för att betala mina skulder och allt jag behövde var 50 000 euro eftersom jag också kommer att använda en del av pengarna för att betala mina skolavgifter. Som jag skriver detta på internet nu har jag just fått mitt lån från det här företaget idag och jag är så glad att jag aldrig trodde att jag någonsin skulle bli glad igen för att jag har gått igenom mycket och jag tackar gud för Patricia Kingsman, Gud kommer att välsigna henne och hans företag för att sätta ett leende i mitt ansikte. Så någon i världen från Spanien och andra länder som behöver ett lån är din hjälpreda här och företaget är Patricia Kingsman. En som ansökt från Patricia Kingsmans lånebolag kommer inte att ha något problem för att du kommer att få ditt lån exakt den tid hon berättar för dig. där företagets mailadress är Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Ännu en gång välsignar Gud dig Patricia Kingsman och kan du leva länge för att fortsätta hjälpa människor.

    SvaraRadera
  97. My name is Filippa Svea Cornelia and i am from Uppsala in Sweden. I just received my loan from Patricia Kingsman loan company right now and i have heard about this company and i thought it was a fake company but now i am so happy this company helped me and 100% this company is real so anyone that need a loan this is the right company to apply from now i applied for a loan for my business of 250,000.00 euros and this company helped me without delay i am so happy i am testifying this company because i saw other people do it and i am happy to be among the people who shares testimony on how this company helped me so everyone if you need a real loan your helper is here. there contact information is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  98. Kära investerare / finanssökande.

    Vi är en registrerad privat investerare / långivare, behöver du ekonomisk assistans? Är du i ekonomisk röra ELLER skulder? Vi erbjuder lån till 3% ränta inom 1 år till 30 års återbetalningsperioden till enskilda och företag som behöver finansiellt stöd och till någon del av världen. Vi ger ut lån som sträcker sig från $ 5 000 till $ 500 000 000, KURSER: USD, CAD, KWD, OMR, SGD, RUB, GBP, AUD, MYR, ZAR, IDR, UAH, PHP, MUR, EURO. Våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet, förlorar du sömnen på natten oroar dig för hur du får en legit långivare? Är du i fattigdom? Behöver du ekonomiskt stöd (LÅN) för att starta ett företag? Vi kan hjälpa dig ekonomiskt.

    Intresserade enskilda eller företag ska kontakta oss via: Email: {betty.mabel227@gmail.com}

    Fullständiga namn:
    Belopp som behövs:
    Lånets varaktighet:
    Syftet med lånet:
    Kontaktnummer:
    Land:
    Stat:
    Sex:
    Hälsningar

    Du är i Service,
    Mrs. Betty Mabel
    E-post: (betty.mabel227@gmail.com)

    SvaraRadera
  99. GOD DAG,
     
    Vi erbjuder privata, kommersiella och personliga lån med mycket minimala årliga räntor så låg som 0,5% inom ett år till 20 år återbetalning varaktighet till någon del av världen. Vi ger ut lån inom ramen för $ 5000 till $ 90.000.000 våra lån är väl försäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet.
     
    FÖRSÖKAR DU SLEEP AT NIGHTS WORRYING HUR DU SKAL FINNAS LÅNBARA? ÄR DU BITERA DIN FINGERNAILS TO THE QUICK? Istället för att slå dig själv upp, ringa till CINDY LOAN INVESTMENT NU, LÅN SPECIALISTER SOM HJÄLPAR STOPA BAD KREDIT HISTORY FÖR ATT UNDERSÖKA EN VIN-WIN-LÖSNING SOM ÄR VÅRT MISSION.

    Intresserade personer borde fylla i ansökningsformuläret nedan. E-MAIL US MED: betty.mabel227@gmail.com
     
    NAMN:
    SEX:
    LAND:
    BELOPP DU BEHÖVER:
    VARAKTIGHET:
    TELEFONNUMMER:
     
    TACK FÖR DITT SAMARBETE

    MRS.BETTY MABEL
    VD / VD
    E-post: betty.mabel227@gmail.com

    SvaraRadera
  100. God dag,

    Jag är Mrs. Betty Mabel en privat lånegivare, som ger ut lån i en mycket låg ränta på 2%. Vi ger ut alla typer av lån som utbildningslån, företagslån, bostadslån, jordbrukslån, personligt lån, auto lån och annan bra anledning, jag ger också ut lån från rangen $ 50.000USD- $ 100.000.000.00USD till en 2% ränta. Varaktighet 1-15 år beroende på hur mycket du behöver som lån. Gå tillbaka till oss för mer information via: betty.mabel227@gmail.com

    Kontakt för mer information:
    vänliga hälsningar
    Mrs. Betty Mabel
    VD / President
    E-post: betty.mabel227@gmail.com

    SvaraRadera
  101. Vittnesmål om hur mitt liv omvandlades (betty.mabel227@gmail.com)

    Jag heter Sharon Vivian jag bor i USA Florida och jag är en glad kvinna idag? Jag sa till mig själv att alla långivare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer att hänvisa någon som söker lån till dem. Om du behöver lån och du är 100% säker på att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta dem och snälla berätta för dem att Sharon Vivian hänvisade dig till dem. maila fru Betty Mabel via: (betty.mabel227@gmail.com)

    SvaraRadera
  102. Vittnesmål om hur mitt liv omvandlades (betty.mabel227@gmail.com)

    Hej kompisar!!! Jag heter Lisa Linda Vivian. Jag vill vittna om den goda långivaren som visade mig lätt efter att ha blivit lurad av 2 olika internationella internationella långivare, de lovar alla att ge mig ett lån efter att jag har betalat mycket avgifter som inte ger något och gav inget positivt resultat. jag förlorade mina tjäna pengar och det var totalt 8000USD. En dag när jag surfar på internet såg jag frustrerad när jag kom över ett vittnesbördskvinna som också blev scammed och så småningom knuten till ett legit lånföretag som heter Mary Judy Financial Loan Service och email (betty.mabel227@gmail.com) där hon fick äntligen sitt lån, så jag bestämde mig för att kontakta samma lånebolag och sedan berättade för min historia om hur jag har blivit lurad av 2 olika långivare som bara gjorde att jag fick mer smärta. Jag förklarar för företaget via post och allt de sa till mig var att gråta inte mer för att jag kommer att få mitt lån i deras företag och jag har också gjort det rätta valet att kontakta dem. jag fyllde i ansökningsblanketten och fortsatte med allt som begärdes av mig och till min chock fick jag ett lånebelopp på $ 65,000.00 Dollars av det här stora företaget (Betty Mabel Financial Loan Service) som drivs av Mrs Betty Mabel, Gud, frestande kvinna och här jag är idag glad eftersom det här företaget har gett mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att fortsätta att vittna på internet om hur jag fick mitt lån. Behöver du ett lån snabbt? vänligen och snabba kontakta detta fantastiska företag nu för ditt lån via e-post: (betty.mabel227@gmail.com) hon är snäll hjärta. Lycka till.

    SvaraRadera
  103. TESTIMONI AV HUR JAG FÅR MIN LÅN FRÅN EN LEGIT LÅN LÅNER

    Jag heter Danny Meister, en medborgare i USA. Jag har blivit lurad av 4 olika internationella internationella långivare, de lovar att ge mig ett lån efter att jag har betalat flera avgifter som inte ger något och utgjorde inget positivt resultat. jag förlorade mina tjäna pengar. En dag som jag surfar på internet med tårar i mitt öga, kom jag över ett vittnesbörd om mannen som också blev scammed och så småningom knuten till ett legit lånföretag som heter BETTY MABEL LOAN SERVICES (betty.mabel227@gmail.com) där han fick äntligen sitt lån, så jag bestämde mig för att kontakta samma lånebolag och sedan berättade för min historia om hur jag har blivit lurad av 4 olika långivare som bara gjorde att jag fick mer smärta. Jag förklarar för företaget via post och allt de sa till mig var att gråta inte mer för att jag kommer att få mitt lån i deras företag och jag har också gjort det rätta valet att kontakta dem. jag fyllde i ansökningsblanketten och fortsatte med allt som begärdes av mig och jag fick ett lånebelopp på $ 270,000.00 Dollars av detta stora företag (BETTY MABEL LOAN SERVICES) som drivs av Gary Mark och här är jag idag glad för att BETTY MABEL LOAN TJÄNSTER har givit mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att fortsätta att vittna på internet om hur jag fick mitt lån. Behöver du ett lån med snälla snabba kontakter och snabbt kontakta BETTY MABEL LOAN SERVICES nu för ditt lån via e-post: betty.mabel227@gmail.com

    KONTAKTA
    BETTY MABEL LOAN SERVICES
    E-post: betty.mabel227@gmail.com

    SvaraRadera
  104. Behöver du en ekonomisk hjälp? Har du någon ekonomisk kris eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du pengar för att lösa din skuld eller betala dina räkningar eller starta ett bra företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitaltjänster från lokala banker och andra finansiella institut? Här är din chans att få finansiella tjänster från vårt företag. [Loangaurantee@gmail.com]

    Vi erbjuder följande finansiering till enskilda personer

    Skuldkonsolidering | Konsolidera min skuld

    Personliga lån - upp till $ 450, 000
    Jordbrukslån upp till $ 20.000.000
    Blacklisted Loans - upp till $ 400, 000
    Betala dagslån - upp till $ 300, 000
    Skuldkonsolideringslån upp till $ 580 000
    Företagslån: Från $ 50,000.00 till R10million
    Hemlån upp till $ 10.000.000
    Snabba godkända lån, dåligt kredit Välkommen .. 100% garanterat
    Konsolideringslån upp till 2m dollar @ 3%.
    Skuldkonsolideringslån gör alla dina månatliga avbetalningar till en liten betalning För Snabb och Genuin Lån Kontakta oss E-post (loangaurantee@gmail.com)

    Hälsningar,
    James Edward
    E-post: loangaurantee@gmail.com

    SvaraRadera
  105. Behöver du en ekonomisk hjälp? Har du någon ekonomisk kris eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du pengar för att lösa din skuld eller betala dina räkningar eller starta ett bra företag? Har du en låg kredit värdering och det är svårt att få kapitaltjänster från lokala banker och andra finansiella institut? Här är din chans att få finansiella tjänster från vårt företag. [Loangaurantee@gmail.com]

    Vi erbjuder följande finansiering till enskilda personer

    Skuldkonsolidering | Konsolidera min skuld

    Personliga lån - upp till $ 450, 000
    Jordbrukslån upp till $ 20.000.000
    Blacklisted Loans - upp till $ 400, 000
    Betala dagslån - upp till $ 300, 000
    Skuldkonsolideringslån upp till $ 580 000
    Företagslån: Från $ 50,000.00 till R10million
    Hemlån upp till $ 10.000.000
    Snabba godkända lån, dåligt kredit Välkommen .. 100% garanterat
    Konsolideringslån upp till 2m dollar @ 3%.
    Skuldkonsolideringslån gör alla dina månatliga avbetalningar till en liten betalning För Snabb och Genuin Lån Kontakta oss E-post (loangaurantee@gmail.com)

    Hälsningar,
    James Edward
    E-post: loangaurantee@gmail.com

    SvaraRadera

  106. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  107. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera
  108. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  109. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  110. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  111. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  112. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  113. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  114. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  115. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  116. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  117. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  118. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  119. Vittnesmål om hur mitt liv omvandlades (betty.mabel227@gmail.com)

    Jag heter Alicia Alice Lilly, jag bor i Stockholms stad och jag är en glad kvinna idag? Jag sa till mig själv att alla långivare som skulle kunna förändra mitt liv och min familj, jag kommer att hänvisa någon som söker lån till dem. Om du behöver lån och du är 100% säker på att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta dem och snälla berätta för dem att Alicia Alice Lilly hänvisade dig till dem. maila fru Betty Mabel via: (betty.mabel227@gmail.com) Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvaraRadera
  120. Vittnesmål om hur mitt liv omvandlades (betty.mabel227@gmail.com)

    Hej kompisar!!! Jag heter Olivia Agnes. Jag vill vittna om den goda långivaren som visade mig lätt efter att ha blivit lurad av 2 olika internationella internationella långivare, de lovar alla att ge mig ett lån efter att jag har betalat mycket avgifter som inte ger något och gav inget positivt resultat. jag förlorade mina tjäna pengar och det var totalt 8 000EURO. En dag när jag surfar på internet såg jag frustrerad när jag kom över ett vittnesbördskvinna som också blev scammed och så småningom knuten till ett legit lånföretag som heter Betty Mabel Financial Loan Service och email (betty.mabel227@gmail.com) där hon fick äntligen sitt lån, så jag bestämde mig för att kontakta samma lånebolag och sedan berättade för min historia om hur jag har blivit lurad av 2 olika långivare som bara gjorde att jag fick mer smärta. Jag förklarar för företaget via post och allt de sa till mig var att gråta inte mer för att jag kommer att få mitt lån i deras företag och jag har också gjort det rätta valet att kontakta dem. jag fyllde i ansökningsblanketten och fortsatte med allt som begärdes av mig och till min chock fick jag ett lånbelopp på 65,000.00EURO av det här stora företaget (Betty Mabel Financial Loan Service) som drivs av fru Betty Mabel, gudfruktig kvinna och här jag jag är idag glad eftersom det här företaget har gett mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att fortsätta att vittna på internet om hur jag fick mitt lån. Behöver du ett lån snabbt? vänligen och snabba kontakta detta fantastiska företag nu för ditt lån via e-post: (betty.mabel227@gmail.com) hon är snäll hjärta. Lycka till. Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvaraRadera
  121. TESTIMONI AV HUR JAG FÅR MIN LÅN FRÅN EN LEGIT LÅN LÅNER

    Jag heter Vincent Elliot, en medborgare i Göteborg. Jag har blivit lurad av 4 olika internationella internationella långivare, de lovar att ge mig ett lån efter att jag har betalat flera avgifter som inte ger något och utgjorde inget positivt resultat. jag förlorade mina tjäna pengar. En dag som jag surfar på internet med tårar i mitt öga, kom jag över ett vittnesbörd om mannen som också blev scammed och så småningom knuten till ett legit lånföretag som heter BETTY MABEL LOAN SERVICES (betty.mabel227@gmail.com) där han fick äntligen sitt lån, så jag bestämde mig för att kontakta samma lånebolag och sedan berättade för min historia om hur jag har blivit lurad av 4 olika långivare som bara gjorde att jag fick mer smärta. Jag förklarar för företaget via post och allt de sa till mig var att gråta inte mer för att jag kommer att få mitt lån i deras företag och jag har också gjort det rätta valet att kontakta dem. jag fyllde i ansökningsblanketten och fortsatte med allt som begärdes av mig och jag fick ett lånebelopp på 270 000,00 euro av det här stora företaget (BETTY MABEL LOAN SERVICES) som drivs av Gary Mark och här är jag idag glad för att BETTY MABEL LOAN TJÄNSTER har givit mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att fortsätta att vittna på internet om hur jag fick mitt lån. Behöver du ett lån med snälla snabba kontakter och snabbt kontakta BETTY MABEL LOAN SERVICES nu för ditt lån via e-post: betty.mabel227@gmail.com

    KONTAKTA
    BETTY MABEL LOAN SERVICES
    E-post: betty.mabel227@gmail.com
    Mitt Whatsapp-telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvaraRadera
  122. Jag lovar att dela detta lånebevis på grund av gudfavör i mitt liv

    Hej,
     
     Jag är Ellen Stella, som för närvarande bor i Malmö stad. Jag är änka just nu med fyra barn och jag fastnade i en ekonomisk situation i maj 2015 och jag behövde refinansiera och betala mina räkningar. Jag försökte söka lån från olika låneföretag både privat och företag, men aldrig med framgång, och de flesta banker minskade min kredit. Men som Gud skulle ha det, blev jag introducerad till en Guds kvinna som en privat lånegivare som gav mig ett lån på 850.000EURO och idag är jag en affärsägare och mina barn har det bra för tillfället om du måste kontakta något företag med hänvisning till att säkra ett lån utan säkerhet, ingen kreditkontroll, ingen co-signer med bara 2% ränta och bättre återbetalningsplaner och schema, vänligen kontakta Mrs Betty Mabel (betty.mabel227@gmail.com). Han vet inte att jag gör det här men är så glad nu och jag bestämde mig för att låta folk veta mer om henne och jag vill också att Gud ska välsigna henne mer. Du kan kontakta henne via hans email: betty.mabel227@gmail.com Min Whatsapp Telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvaraRadera
  123. TESTIMONI PÅ HUR JAG FÅR MIN LÅN FRÅN EN GENUIN LOAN COMPANY (R.M.L.C)

    Hej kompisar!!! Jag heter Alfred Adrian Axel. Jag vill berätta om den bra låneutlåningen som visade mig lätt efter att ha blivit lurad av 5 olika internationella internationella långivare, de lovar alla att ge mig ett lån efter att jag har betalat mycket avgifter som inte ger något och gav inget positivt resultat. jag förlorade mina tjäna pengar och det var totalt 17,000.00EURO. En dag när jag surfar på internet såg jag frustrerad när jag kom över ett vittnesbördskvinna som också blev scammed och så småningom knuten till ett legit lånföretag som heter Betty Mabel Loan Service och email (betty.mabel227@gmail.com) där hon äntligen fick sitt lån, så jag bestämde mig för att kontakta samma lånebolag och sedan berättade för min historia om hur jag har blivit scammed av 5 olika långivare som bara gjorde att jag fick mer smärta. Jag förklarar för företaget via post och allt de sa till mig var att gråta inte mer för att jag kommer att få mitt lån i deras företag och jag har också gjort det rätta valet att kontakta dem. jag fyllde i ansökningsblanketten och fortsatte med allt som begärdes av mig och till min chock fick jag ett lånsmängde på 250 000,00 euro av detta stora företag (Betty Mabel Loan Service) som drivs av fru Betty Mabel en gudfruktig kvinna och här jag jag är idag glad eftersom det här företaget har gett mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att fortsätta att vittna på internet om hur jag fick mitt lån. Behöver du ett lån snabbt? vänligen och snabba kontakta detta fantastiska företag nu för ditt lån via e-post: betty.mabel227@gmail.com hon är snäll hjärta. Jag är Alfred Adrian Axel .. Min Whatsapp Telefonnummer: +1 (929) 267-7281

    SvaraRadera
  124. Vittnesmål om hur jag fick mitt lån på 2% (Kvithyll Finance)

    Jag skulle utan förbehåll rekommendera att arbeta med Kvithyll Finance, om du är på marknaden för bostadslån. Jag har pratat med många mäklare när jag köpte mitt hypotekslån online. Från den första kontakten kunde jag berätta att han är den typ av person jag kunde lita på för att hjälpa mig att göra det bästa beslutet för mig och min familj. De erbjuder både korta och långa villkor låna ut inom 1-50 år lång varaktighet, med eller utan säkerhet men ingen kreditkontroll och deras tjänster är snabba, pålitliga och trovärdiga eftersom de har testats och litat på mig, till skillnad från andra företag.

    Finns det svårt att få kapitaltjänst från lokala banker och andra finansiella institut? behöver du pengar för att starta ditt personliga företag? Har du en låg kredit värdering och du är svårt att få ett lån på grund av din kredit värdering oroa dig inte längre eftersom Frank Loan Services är här för att hjälpa dig betala dina räkningar och starta ett bra företag, de erbjuder lån på ett mycket rimlig ränta på 2% intresserade personer bör kontakta honom via hans e-post: kvithyllfinance@gmail.com / Whatsapp: +17816567138.

    Deras tjänster omfattar Refinansieringslån, Trucklån, Utbildningslån, Studielån, Personliga lån, Billån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Säkrade och osäkra lån, Hypotekslån, Hemlån, Vänligen kontakta dem idag för ytterligare förfrågningar via e-post : kvithyllfinance@gmail.com / Whatsapp: +17816567138.

    SvaraRadera
  125. Vittnesmål om hur jag fick mitt lån på 2% (Kvithyll Finance)

    Jag skulle utan förbehåll rekommendera att arbeta med Kvithyll Finance, om du är på marknaden för bostadslån. Jag har pratat med många mäklare när jag köpte mitt hypotekslån online. Från den första kontakten kunde jag berätta att han är den typ av person jag kunde lita på för att hjälpa mig att göra det bästa beslutet för mig och min familj. De erbjuder både korta och långa villkor låna ut inom 1-50 år lång varaktighet, med eller utan säkerhet men ingen kreditkontroll och deras tjänster är snabba, pålitliga och trovärdiga eftersom de har testats och litat på mig, till skillnad från andra företag.

    Finns det svårt att få kapitaltjänst från lokala banker och andra finansiella institut? behöver du pengar för att starta ditt personliga företag? Har du en låg kredit värdering och du är svårt att få ett lån på grund av din kredit värdering oroa dig inte längre eftersom Frank Loan Services är här för att hjälpa dig betala dina räkningar och starta ett bra företag, de erbjuder lån på ett mycket rimlig ränta på 2% intresserade personer bör kontakta honom via hans e-post: kvithyllfinance@gmail.com / Whatsapp: +17816567138.

    Deras tjänster omfattar Refinansieringslån, Trucklån, Utbildningslån, Studielån, Personliga lån, Billån, Skuldkonsolideringslån, Företagslån, Säkrade och osäkra lån, Hypotekslån, Hemlån, Vänligen kontakta dem idag för ytterligare förfrågningar via e-post : kvithyllfinance@gmail.com / Whatsapp: +17816567138.

    SvaraRadera
  126. Philip Mark Financial Corporation, Inc.

    Vi är privata internationella pengar långivare.
    Vi erbjuder olika lån för
    Mycket låg takt på tre procent per år. Våra medel är
    bara tjänat
    Från privata och företags investeringsportföljer under vår direkt
    Jurisdiktion.

    Vi erbjuder följande lån utan säkerhet på ränta på 3%
    * Personliga lån * Affärslån * Investeringslån *
    Billån
    * Studielån * Lån * Lån

    Om du är intresserad av vårt erbjudande, ange följande information
    Information för hantering via e-post:
    philipmarkloanfirm8420@gmail.com

    SvaraRadera
  127. JAG GÖR BENJAMIN DOUGLAS EN KANSKA TILL FÖLJA JUST LIKA ANDRA: MEN HAN BEVÄNDA MIG
    FEL genom att bevilja mig ett lån [e-post douglasloanfirm2@gmail.com]

    Det är verkligen myldrande av bedragare på internet, verkligen inte normalt. I ett
    vecka förlorade jag 5 200 $ för betalningar. Jag hade förfrågningar gjorda på Dandy Cash.com
    och det kom bara besviken. Jag har varit ett offer för flera låneföretag som
    lurade mig tills jag äntligen hittade någon som fortfarande var ärlig Benjamin Douglas
    [douglasloanfirm2@gmail.com]
    Ärligt talat trodde jag att det skulle gå samma väg precis som de före honom, jag
    var lite tveksam och skeptisk men med tanke på den sjunkande situationen
    av mitt liv i allmänhet hade jag inget annat val än att gå igenom
    lånet med Benjamin och förväntar sig att han skulle misslyckas; så jag tog risken ändå och
    Jag kunde överraskande låna från honom 55 000 dollar. Därför vädjar jag
    och uppmanar dig där ute som förmodligen kan vara i en liknande
    ekonomiska röran för att göra affärer med Benjamin Douglas eller annars riskerade att luras
    som de innan Douglas gjorde med mig och fly med min hårt tjänade
    pengar. Benjamin Douglas är den enda jag litar på eftersom han gav mig lånet jag
    behövs om andra misslyckades, kontakta inte någon annan än Douglas
    eftersom de kan vara bedrägerier som låtsas vara långivare de rippar människor
    av deras hårt tjänade pengar söker den amerikanska riksadvokaten
    de här killarna för att straffa dem för sin onda handling. så kontakta inte dessa killar
    och därigenom främja deras besvärliga laster i vårt samhälle kommer de bara
    rippa av dig som de gjorde med mig. FÖR DIN SÄKERHET OCH GODE KONTAKT BENJAMIN
    DOUGLAS på [e-post douglasloanfirm2@gmail.com]

    SvaraRadera
  128. Jag vill ställa denna fråga innan jag går direkt till mitt offentliga tillkännagivande här ute. Om det var så enkelt att få ett legitimt lån på nätet som anges i alla dessa tillverkade / duplicerade lånevisningar som jag har läst igenom på nätet, varför var jag och min härliga make avvisade ett lån online fem gånger efter att ha blivit bedrägat med cirka 42000 dollar i australien dollar? Det är precis hur en mycket nära familjevän gav mig och min make ett e-postmeddelande från ett pålitligt låneföretag som kallas Medallon Financia-lån. Med en stor överraskning fick jag mitt lånebelopp till 456 000 dollar i australiensiska dollar. kontakta honom med följande e-post: (medallonfinancia@gmail.com) medallonfinancia@hotmail.com eller per telefon +12536550068 eller WhatsApp +17165626057. https://medallonfinance.wixsite.com/finance om du har scammat innan nu och du fortfarande behöver ditt lånebelopp för att vara ekonomiskt stående.

    SvaraRadera
  129. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com

    SvaraRadera
  130. Hälsningar alla ..... !!!
    Jag heter Marie Oskar, jag är ensamstående mor här i Uppsala, jag vill vittna om en äkta långivare som hjälpte mig med ett lån för att starta min verksamhet efter denna koronaviruspandemi, hon Sophia Anthony, hon är pålitlig, alla där ute som behöver ett lån ska kontakta hennes e-post: aviocredits70 @ gmail. com eller Whatsapp via: +1 (202) 519-6834
    vänliga hälsningar
    Marie Oskar

    SvaraRadera
  131. Söker du efter brådskande ekonomisk hjälp eller snabba lån?

    Om ja, kontakta den mycket säkra och legitima privata långivaren som jag har arbetat med tidigare.

    Han heter Mr Green och hans e-postkontakt är greenfinance247@gmail.com

    Du kan också skicka honom whatsapp-meddelande via +17243828037.

    Han erbjuder lån till 2% ränta.

    Tack.

    SvaraRadera
  132. Behöver du personligt eller affärslån utan stress och snabbt godkännande? Om ja, kontakta oss. Vi erbjuder nu lån till 3% ränta. Vårt lån är säkert och säkert. För mer information och ansökningar, kontakta oss via e-post: saara.kemi@gmail.com

    SvaraRadera
  133. Private Lender Bentex Funding Group Ltd.
    Hälsningar till dig av (BFGL).
    Vi är ett fransk-parisbaserat investeringsbolag som kallas Bentex Funding
    Group Ltd arbetar med att utöka sin portfölj globalt och finansiera
    projekt.
    Vi vill gärna finansiera och investera tillsammans med dig i alla lönsamma
    projekt om du har något genomförbart projekt kan vi finansiera genom att göra ömsesidigt
    investering med dig. Kontakta oss om du är intresserad
    på: bentexgroup@gmail.com för mer information.
    Ser fram emot att höra från dig snarast.
    Med vänliga hälsningar
    Fru Rose Larsson.
    (Personlig assistent)
    Bentex Funding Group Ltd (BFGL)
    509 Rue Jacques Coeur, 75008 Paris-Frankrike
    Paris-Frankrike.Bentex Funding Group Ltd (BFGL)

    SvaraRadera
  134. Private Lender Bentex Funding Group Ltd.
    Hälsningar till dig av (BFGL).
    Vi är ett fransk-parisbaserat investeringsbolag som kallas Bentex Funding
    Group Ltd arbetar med att utöka sin portfölj globalt och finansiera
    projekt.
    Vi vill gärna finansiera och investera tillsammans med dig i alla lönsamma
    projekt om du har något genomförbart projekt kan vi finansiera genom att göra ömsesidigt
    investering med dig. Kontakta oss om du är intresserad
    på: bentexgroup@gmail.com för mer information.
    Ser fram emot att höra från dig snarast.
    Med vänliga hälsningar
    Fru Rose Larsson.
    (Personlig assistent)
    Bentex Funding Group Ltd (BFGL)
    509 Rue Jacques Coeur, 75008 Paris-Frankrike
    Paris-Frankrike.Bentex Funding Group Ltd (BFGL)

    SvaraRadera
  135. Var och en bör ha en chans att utveckla sitt liv och sina projekt, oavsett plats och födelse. Som jag fick chansen att göra genom att få ett lån från Madame Morganne Papal. Tack för att du litar mycket på den här damen för det är det som har gynnat mig mest.
    hennes e-postadress för att komma i kontakt med henne är: morganepapal2@gmail.com

    SvaraRadera
  136. Var och en bör ha en chans att utveckla sitt liv och sina projekt, oavsett plats och födelse. Som jag fick chansen att göra genom att få ett lån från Madame Morganne Papal. Tack för att du litar mycket på den här damen för det är det som har gynnat mig mest.
    hennes e-postadress för att komma i kontakt med henne är: morganepapal2@gmail.com

    SvaraRadera
  137. LÅNEMÖJLIGHET
    Är du företagare, industriman, handlare eller någon annan person
    med ekonomiska problem. Du vill utöka din verksamhet, du vill starta ett företag, du har skulder att betala tillbaka, då är JAMES KELVIN LÅNEFÖRETAG svaret på dina frågor, Du har nu den enda personen som kan hjälpa dig. Det är den här mannen Mr. JAMES KELVIN., Vänligen kontakta honom via hans e-postadress: jameskelvine28@gmail.com , och du kommer att bli helt nöjd.

    SvaraRadera
  138. Ansök om ekonomiskt stöd här med en låg ränta på 2 % för att få
    för mer information, vänligen kontakta mig genom att använda
    följande data.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Stefano_Pessina

    stefanopessina0010@gmail.com
    WhatsApp: +48 732 104 284
    Ett varmt välkomnande
    Vice ordförande och generaldirektör,
    Walgreens Boots Alliance.
    Stefano Pessina

    SvaraRadera
  139. Jag fick precis 10 000 euro från Steven Kings Funds om du behöver ett lån kontakta dem via e-post stevenfunds@outlook.com eller whatsapp +2347043593434

    SvaraRadera
  140. Hej, jag skulle vilja använda detta medium för att dela med mig av ett låneföretag som hjälper mig att få kommersiellt lån med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av lån.
    Kontakta e-post: infomichealfinanceltd@gmail.com
    eller whatsapp +14699724809.

    SvaraRadera
  141. Jag stötte på det här låneföretaget på Facebook och kontaktade mejlet plötsligt såg jag att jag hade blivit godkänd för ett lån på 20 000 € så jag trodde aldrig att allt detta skulle fungera förrän jag krediterades med beloppet 20 000 €. Jag kommer att råda alla som behöver lån att kontakta kontakta detta låneföretag med ansökan om lån detta är företagets mailadress >>>>> infomichealfinanceltd@gmail.com eller whatsapp +14699724809.

    SvaraRadera
  142. Är du trött på att leta efter lån och bolån, eller har du ständigt blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner eller ett mikrofinansieringssystem. Med detta vill vi informera dig med 100% garanti om att vi erbjuder lån av valfritt belopp till en ränta på 2% per månad. Vi tillhandahåller LÅN för affärsutveckling. konkurrensfördel/verksamhetsexpansion. Se till att vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska. och deltagande finansiär för fastigheter och all form av företagsfinansiering, vi tillhandahåller långfristiga lån på max två till femtio år och alla räntor samt beräknar och möjliggör årlig betalning E-post: loancreditinstitutions00@gmail.com .

    Vi erbjuder följande typer av lån och mycket mer;

    * Personliga lån (lån utan säkerhet)
    * Företagslån (lån utan säkerhet)
    * Konsolideringslån
    * Kombinationslån
    * Renovering

    För att kontakta för lånesökning vänligen svara med ditt e-post-ID så att jag kan skicka mer för ditt godkännande
    Tack, kontakta oss via e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
    ring eller WhatsApp: +393512114999

    SvaraRadera
  143. Hej kompisar. Jag såg kommentarer från olika personer som redan fått sina lån från rena hjärtlånslångivare och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $110 000,00 USD som jag begärde för. Det här är verkligen fantastiska nyheter. Jag råder alla som behöver ett riktigt lån att ansöka där via mail (michea1994raymond@gmail.com). Jag är glad nu när jag har fått lånet jag begärt. Gud allsmäktig är så tacksam, du måste kontakta dem om du behöver ett lån. Företag WhatsApp: +254732051366. VD, Jeffrey Raymond. Företagets e-post: michea1994raymond@gmail.com

    SvaraRadera