Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Skidresor till Alperna


Snart börjar skidsäsongen! Salta bad vid Medelhavet och långa fjällvandring där solen aldrig går ned  byts ut mot skidåkning i svenska fjällen eller utomlands.

Många resebloggare älskar att åka skidor och skriver fantastiskt om sina resor till fjälls och inspirerar oss andra.  Det bästa med dessa resor  är kanske att de kan anpassas till att resa med eller utan barn och i alla åldrar. Det finns backar för alla nivåer, förutom skidåkning kan du hänga på ett härligt hotell med full all inclusive, är det bra väder kan du ta en paus i skidåkningen för att sola i backen med eller utan en drink.

Visste du att det dessutom finns något som heter skidsafari? Hur coolt låter inte det? Lion Alpin erbjuder skidsafari i Dolmiterna där du under fem dagar får bemästra fler berg och pister än du någonsin kunnat drömma om. Förutom safari erbjuder de nyårsfirande i Alperna, weekendresor med skidåkning och du behöver inte tänka på något förutom din skidåkning eftersom allt ingår i priset.

Blir det någon skidresa för dig i vinter?

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 I samarbete med Lion Alpin

1 kommentar:

  1. Jo, den blir en skidresa till Zermatt över nyår och senare en skidresa till de svenska fjällen längst upp i Norrbotten.

    SvaraRadera