Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Möt resebloggaren Elin Nyqvist

Vi är framme i del 9 i vår intervjuserie Möt resebloggaren. En gång i veckan presenteras en utav våra registrerade resebloggare här, så vi får känna personen bakom bloggen lite bättre. På tur står Elin Nyqvist och skriver bloggen Elin reser.

Hej resebloggare, hur länge har du bloggat och har du alltid haft reseinriktning? 

Jag började blogga i juli 2015 men då var det mest jag-har-ingen-aning-om-vad-jag-håller-på-med-men-kör-ändå-stuket. För ungefär fyra månader sedan började jag ta tag i det hela och bestämde mig för att lägga ner mer tid på bloggen och lära mig nya saker, ja helt enkelt satsa lite mer seriöst. Reseinriktning har jag haft ända från start.Hur kom det sig att din blogg heter det den heter?

När jag väl bestämde mig för att köpa en egen domän blev det bråttom. Här hade jag gått och funderat på att starta en blogg i flera år, lite halvhjärtat sådär. När jag sedan plötsligt en dag fick ett infall och bestämde mig fanns ingen tid till eftertanke. Så är jag, allt eller inget liksom, fort ska det gå! Jag hade några fyndiga idéer men de var alla redan upptagna. Så ja, vad ska jag säga? Jag heter Elin och jag reser…

Lever du på din blogg eller vad jobbar du med till vardags? 

Nej jag lever inte på min blogg. Jag jobbar på en gymnasieskola i Södertälje.

Väljer du oftast helt nya resmål eller återkommer vissa? 

Det varierar. Jag är oerhört rastlös av mig och älskar därför nya platser men med det inte sagt att jag inte har mina favoriter som jag gärna återkommer till.Tre ställen du gärna åker tillbaka till? 

Kenya. Jag växte upp där och det landet har för alltid stulit en del av mitt hjärta. Jerevan som även kallas för den rosa staden och är Armeniens huvudstad. Jag kan inte sätta fingret på det men det är något med stämningen i den staden som fullständigt trollbinder mig. Där har jag tänkt köpa mig en bar. Tel Aviv och Tokyo. Överlägset de coolaste städerna i världen. Ja, tre ställen, precis. Fyra? Nej, nu vet jag inte vad du pratar om.

Tre ställen du helst inte åker tillbaka till? 

Oj vad svårt. Jag har inget sådant ställe. Jag åker gärna tillbaka överallt. Nej förresten, Johannesburg kan jag klara mig utan. Tulum i Mexiko känner jag mig också rätt klar med om jag ska vara ärlig.Strand eller pool? 

Strand, alla dagar i veckan.

Solsemester eller storstad? 

Både och. Jag fullkomligt älskar stora städer, ju större desto bättre. Känslan av anonymitet i vimlet av människor tilltalar mig. Sedan är ju hela det där med vit strand, turkost vatten och palmer som svajar rätt lockande också.Ryggsäck eller resväska? 

Alltid ryggsäck!

Hotell eller B&B? 

Hostel, couchsurfing eller hos vänner.

Växla pengar eller ta ut på plats? 

Jag tar alltid ut pengar på plats. Det tycker jag är smidigast. En enda gång har jag fått problem och det var på Kuba, jag blev fast i Havanna utan ett öre på fickan och med denguefebern från hell. Men det är en annan historia.Lyxrestaurang eller gatumat? 

Här varierar det. Jag lägger alltid minimalt på boende för att spara pengar. Däremot kan jag ibland helt enkelt inte motstå att sätta mig på en finare restaurang vid ett vackert dukat bord, dricka ett glas bubbel och välja det som ser absolut godast ut på menyn. Men det blir en hel del gatumat. Mycket mer än vad det blir lyxrestauranger. Mycket mer.

Flyg eller tåg? 

Tåg när det går. Jag fullkomligt älskar att åka tåg. Ju längre sträcka desto bättre. Eftersom jag rör mig rätt mycket mellan olika världsdelar blir det ändå en hel del flyg.Paketresa eller fixa själv? 

Fixa själv.

Bästa Världsdel? 

Utan tvekan Afrika.Tre ord som kännetecknar ditt resande? 

Spontanitet, nyfikenhet, upptäckarlust

Bästa bokningssajt? 

Jag bokar väldigt sällan boende i förväg. Om jag någon gång gör det använder jag mig av Hostelworld. Flyg brukar jag kolla på Skyscanner men sedan bokar jag oftast direkt hos respektive flygbolag. Det brukar bli billigare.Tre resebloggar du själv hittar inspiration hos? 

Annas Travel on a cloud 
Helenas Oh darling lets be adventurers 
Danielas Discovering the planet 
Plus många fler :)

29 kommentarer:

 1. Åh, så roligt att läsa! Jag blir väldigt nyfiken på Jerevan nu. Tokyo och Tel Aviv står på min bucket list men slår de New York? Det är frågan. ;)

  Så intressant att du vuxit upp i Kenya!

  Känner igen mig i det där med allt eller inget, och fort ska det gå. :)
  Elin reser är ett alldeles utmärkt namn. Spot on, så att säga.

  Så vackra bilder också! Den översta är ren magi.

  Tusen tack för att du nämner Travel on a Cloud som inspirationskälla! Det gjorde mig riktigt glad. Och du - dito!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
  2. Jag är Max Hannah, och jag bas i USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av trasiga äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr Ogundu, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr Ogundu e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi beslöt våra frågor, och vi är ännu gladare än innan Dr Ogundu, är han verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och äkta spell caster att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, kan han vara svaret på dina problem. kontakta stor doktor genom denna post: drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
  3. Jag är Max Hannah, och jag bas i USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av trasiga äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr Ogundu, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr Ogundu e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi beslöt våra frågor, och vi är ännu gladare än innan Dr Ogundu, är han verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och äkta spell caster att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, kan han vara svaret på dina problem. kontakta stor doktor genom denna post: drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Ja du Anna, jag har ju inte varit i New York än. Jag är säker på att jag kommer älska den staden! Det ska bli väldigt intressant att se vad du tycker om Tokyo och även Tel Aviv den dagen då du åker dit. Om de kan mäta sig med New York. Jag menar du om någon kommer att vara en hård domare ;) då New York redan har stulit ditt hjärta!

  Skönt att höra att någon tycker att Elin reser funkar som namn på bloggen. Själv tycker jag att alla andra har så coola och kreativa namn på sina bloggar.

  Gott nytt år får man väl säga nu! :)

  SvaraRadera
 3. Hej Elin wooooow måste bara säga hur rolig och spännande blogg du har. Fina och roliga bilder du har tagit så man blir bara mer sugen att åka dit och se själv med sina ögon.
  Du har rest en del och har mycket erfarenhet och jag undrar om du är öppet för någon slags samarbete när det gäller resor?
  Jag hoppas du hör av dig inom kort och du kan skriva till mig på time4travelmp@hotmail.com
  Du få ha det så bra hoppas vi hörs snart :-)
  Hälsningar Marko

  SvaraRadera
 4. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Hi Guys I'm Archana Kumari one of the most trusted call girls service provider. If you are now irritated with
  your wife on bed and want to have new experience of sensual activities with new female partner
  rather than to have the old and boring intercourse with the same flesh of your wife, then
  Please follow me on the links given bellow.
  Thanks.

  Mumbai Escorts
  Mumbai Call girls
  Escorts in Kolkata

  Escorts in Kolkata
  Escorts In kolkata
  Jaipur Call girls


  Kolkata Escorts
  Call girl in Kolkata
  House wife escorts in Kolkata
  ==========================

  SvaraRadera
 6. My name is Neha Gupta. I run my independent Mumbai Escorts Service. I am an independent Mumbai escort girl. My service charge is low according the market price. My service is super, because I know very well the personal need of my each customer. I am comfortable to provide my Mumbai Escorts Service at your home or in Hotel. 24X7 I am available. Visit- http://www.nehagupta.biz/ Call- +91 9OO4458359
  Visit the Links Below and Have a Look At My Various Mumbai Escort Services-


  Mumbai Escorts
  escort-girl-in-mumbai

  Escort Service In Mumbai
  Mumbai Escort Service
  Andheri Escorts Service
  Mumbai Call Girls

  SvaraRadera
 7. I Saw Your Website Carefully. Thanks For Create Such Kind Of Informative Website. Your All Content Is Relevant To Your Subject. I Say Keep It Continue, Because Your Website And Subject Is Meaningful For The Users. I Have Recommended Your Website With My Friends Also. I Am Ritu Sharma. I Am An Independent Mumbai Escort Girl. I Deal In Mumbai Escorts service. I Am Very Hot And Sexy. Being A Mumbai Escort Girl I Have Five Years’ Experience. That’s Why I Understand The Each Personal Needs Of My Every Client. My Service Charge Is Low And Service Is Super. You Can Avail My VIP Mumbai Escorts Service At Your Home Or In Hotel. I Am Comfortable To Provide Mumbai Escorts Service In Local And Outside Also. Visit www.escortservicemumbai.net Call +91- 9OO4OO9481
  Visit The Links Below And Have A Look At My Various Mumbai Escort Services-
  Mumbai Escorts
  Mumbai Call Girls
  Mumbai Escorts In Vile
  Parle

  Bandra Escorts
  Juhu Escorts
  Andheri Escorts

  Mumbai Escorts In Colaba

  SvaraRadera
 8. My Name Is Priya Singh. I Run My Own Mumbai Escorts Service. I Am An Independent Mumbai Escort Girl. I Am Beautiful And Hot. My Service Charge Is Low And Service Is Super. Being Professional I Have Seven Years’ Experience As An Escort Girl. So I Understand And Feel The Real Needs And Requirement Of My Each Client. You Can Taste Me Any Time. According The Convenience You Can Avail My VIP Escort Service At Your Home Or In Hotel Also. To Book My VIP Mumbai Escort Service Call +91 9987215552. Visit http://www.escortagencyinmumbai.com/


  Mumbai Call Girls
  Mumbai Escorts In Vile Parle
  Bandra Escorts
  Juhu Escorts
  Andheri Escorts
  Escort Service In Colaba

  SvaraRadera
 9. My name is Arpita Jain. I run my independent Mumbai Escorts Service. I am an independent Mumbai escort girl. My service charge is low according the current market price. My service is super, because I know very well the personal requirement of my each customer. I am comfortable to provide my Mumbai Escorts Service at your home or in Hotel. Visit- http://www.arpitajain.org/ Call- +91 9OO4458359
  Visit The Links Below And Have A Look At My Various Mumbai Escort Services-

  Mumbai Escorts Service
  Mumbai Escort Girls
  Juhu Escorts

  Escort Service In Mumbai

  SvaraRadera
 10. Thank you for bringing more information to this topic for me. I’m truly grateful and really impressed. Absolutely this article is incredible.. Dank Vapes Online

  SvaraRadera
 11. Welcome at Kolkata Escort Agency. In this section you find independent Kolkata escorts, escortsgirlskolkata.co.in. Kolkata escort in agencies and strip clubs from country India.
  Kolkata Escorts
  Escorts in Kolkata
  Kolkata Call Girls
  Call Girls in kolkata
  Kolkata Escort
  Independent Escorts in Kolkata
  Escorts Service in Kolkata
  High Profile Escort in Kolkata
  Russian Escorts in Kolkata

  SvaraRadera
 12. Welcome to Independent Kolkata Escorts Agency. sexykolkataescorts.com/ Hire vip Escort in Kolkata and College Call Girls are available 24/7 services 0000000000 at cheapest Kolkata escorts service.
  Sexy Kolkata Escorts
  Kolkata Escorts
  Kolkata Escort service
  Kolkata Call Girls
  Escorts in Kolkata
  Independent Escorts in Kolkata
  Kolkata Independent Escorts
  Call Girls in Kolkata
  Kolkata Call Girls Service
  Escorts Services in Kolkata

  SvaraRadera
 13. I am Naina Pal a Bangalore based girl who knows how to make his man happy and satisfied. I am 24 years old hot and sexy girl.
  Bangalore escorts
  Escorts Bangalore
  Female escorts Bangalore
  Bangalore escorts service
  Escorts service Bangalore

  SvaraRadera
 14. Hey Mumbai, this is Isha Basu, I am a good girl with dirty mind, I live French kiss very much and also like to tease men to feel the fire inside.

  Mumbai Escorts
  Escorts Mumbai
  Female Escorts Mumbai
  Call Girls Mumbai
  Mumbai Call Girls

  SvaraRadera
 15. Anjali Mehta is an Independent Mumbai escorts girls. If you are looking forward to meeting the best female escorts in Mumbai.We have new Girls like a Female, Housewife, Celebrity, Actress, college Girls, Model available cheap rate.

  Mumbai Escorts||
  Mumbai Escort Service||
  Mumbai Female Escorts||
  Mumbai Escorts Agency||
  Mumbai Call Girls||
  Mumbai Call Girl Number||
  Navi Mumbai Call Girls||
  Cheap Call Girls in Mumbai||

  SvaraRadera
 16. Surat Escorts is top VIP escort, prostitutes and Surat call girls services provider, offering beautiful and model type high class independent female escorts in Surat. https://www.aditirai.in/
  Surat Escorts
  Escorts in Surat
  Surat Call Girls
  Surat Escorts Service
  Call Girls in Surat
  Independent Surat Escorts
  Escorts Service in Surat
  Call Girls Service in Surat
  Surat Call Girls Service
  Sexy Escorts in Surat

  SvaraRadera
 17. Call girls in Hyderabad offer escort service and erotic massage. Independent Call girls in Hyderabad and call girls from escort agencies are waiting you. (www.kohinoorhyderabadescorts.com)
  Hyderabad call girls
  Patna Escorts
  Moradabad Escorts
  Visakhapatnam Escorts
  Jaipur Escorts
  Dehradun Escorts
  Agra Escorts
  Delhi Escorts

  SvaraRadera
 18. Apart from choosing the ethnicity, you have the option of selecting the escort's attire for the night being. You can tell our receptionists everything you need in a woman to fuck her, and they will arrange that for you. If you are worried about your reputation, you are wrong. We are 100 percent serious about our discretion policy, and we never leak any customer data to anyone.

  Mumbai escorts
  Mumbai escorts service
  Mumbai call girls
  Andheri call girls
  Vashi call girls
  Vashi escorts

  SvaraRadera
 19. Best Pune escorts agency in Pune. www.sejalkaur.com, Incalls & Outcalls.We offer busty, petite and model looking escorts. Great services and standing. www.sejalkaur.com
  Pune Escorts
  Escorts In Pune
  Pune Escort
  Escorts Service In Pune
  Escort Service Pune
  female Pune Escorts Service
  High Profile Pune Escort Service
  Female Escorts Service Pune
  Pune Female Escorts Service

  SvaraRadera