Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Välkommen Scandic Continental

I fredags var det invigning av Scandic Continental, ett stenkast från Stockholms central och med ingång både från Vasagatan, Centralen och tunnelbanan. Bättre läge för resenärer än så här är svårt att få! Hotellet har 392 rum, flera konferensrum, arbetsplatser, relaxavdelning, restaurang, bar, café och gym.

Receptionen

Scandics VD Frank Fiskers och hotellets manager Peter Storckenfeldt inviger hotellet.

Bredvid receptionen ligger Caldo Coffee där det serveras kaffe, smörgåsar, sallader och hälsosamma alternativ - allt är lätt att ta med om du är på språng.

Hotellet har en fantastisk restaurang - The Market. Här är det fokus på ekologiska grönsaker, du väljer till protein och allt tillagas i ett öppet kök. Dessutom finns en dessertbuffé och inredningen är som ni ser grym! På kvällarna finns a la carte meny och det saknas verkligen en bra restaurang kring centralen så The Market är mer än välkommet i kvarteret.


Rummen går i dova grå toner.

På våning 12 ligger Capital som är hotellets bar.

Den stora bonusen - takbaren. Äntligen en ny takbar till Stockholm som under våren kommer att bli mer grön med gräs och murgröna och under sommarkvällarna gästar olika DJs baren.
Utsikten från takbaren över Riddarfjärden är magnifik.

Hotellets läge är perfekt för folk på genomresa, om du ska med tåg eller Arlanda Express, för att möta upp en vän som slår ihjäl några timmar på centralen eller bara vill njuta av Stockholms kanske bästa utsikt?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar