Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Första veckans septemberutmaning

En vecka har gått av vår septemberutmaning med resedrömmar! Trettio bloggare, kanske fler (hör av dig isåfall!), är med och bloggar på olika teman med resa som huvudtema. Ett nytt tema varje dag och hittills har det bloggats om allt från bästa reseminne till semesterfrukost. Hela 123 inlägg finns på instagram under #svenskaresebloggarseptemberdrömmar och bland bloggarna finns det mängder med inspirerande inlägg att glömma bort vardagen i.

Foto: Helena, www.ohdarling.org 

Läs om Katta vars bästa reseminne verkligen är en livsförändrande upplevelse och när Towe hittade sin paradisö i Grekland. Ämma älskar att resa men själva transporten är ingen favorit. Helena listar sina topp 3 resor och tar som vanligt fantastiska foton.
Liniz älskar att äta hotellfrukost i lugn och ro, gärna med ett glas cava till medan Dryden helst struntar i hotellfrukosten. Många fler inlägg finns och det är två veckor kvar så fortsätt följ och häng gärna på, i blogg eller instagram!

2 kommentarer:

  1. Jag är med i utmaningen, läs här rebeccaottvall.devote.se :)

    SvaraRadera
  2. Jag hakar också på, bättre sent än aldrig! Jag kommer också skriva om de teman som jag redan missat nu i efterhand! http://estheralenius.se

    SvaraRadera