Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Tävla om ett laptopfodral i skinn från Sandqvist

Nu kan vi äntligen bjuda alla er läsare på en toppentävling i samarbete med Mt. Manor! Hur många utav er har med er laptop när ni reser? Jag skulle gissa nästan alla, iallafall om du är resebloggare.

Nu har du chansen att vinna marknadens snyggaste laptopfodral i skinn från Sandqvist. Namnet på fodralet är Gerd, det är ett klassiskt och stilrent datorfodral i svart, vegetabiliskt garvat läder. Passar till 13" laptop. Dragkedja. Grå lining, paddade sidor för bättre skydd. Mått: 36x26 cm

Här kan du se och läsa mer om Sandqvist laptopfodral.  

Allt du behöver göra för att delta är att svara på dessa två frågor i kommentarsfältet;

1. Vilka färger finns laptops fodralet Gerd i hos Mt. Manor?

2. Vilket är ditt bästa tips för en sommar i Sverige? (Kan vara allt från en sommarstad, till en nöjespark till en badplats eller vad du nu känner andra inte ska missa i sommar!)

Tävlingen avslutas 7 juni klockan 21.00 - fram till den 13/6 har du 15% allt hos Mt Manor med koden RES15.

33 kommentarer:

  1. 1. Svart och brun

    2. Svenska fjällen! Ibland bortglömt av många och ger mer upplevelser än vilken storstad som helst!

    Med vänlig hälsning,
    Jerker - jerker@mac.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. 1, Svart och brun
      2, En bilsemester genom Sverige, du får se så många olika bilder av hur vackert Sverige är. Och du upptäcker hur många härliga badplatser det finns dolda!

      thomas7777@live.se

      Radera
  2. Anna Mårtensson29 maj 2015 kl. 10:48

    1. Den finns i brun och svart
    2. Mitt tips är att besöka Sveriges vackraste park , Brunnsparken i Ronneby och samtidigt ta en gofika på Cafe Mandeltårtan =)

    vildvatten@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. 1.Svart & Brun
    2. Sveriges Vildmark dvs Dalsland! Ett landskap med 1000 sjöar, orörd natur och långt kanalsystem ut i Vänern. Paddla, vandra, tälta på er egen ö. Besök konstnärer, bohemer, trädgårscafeer. Ett för många okänt " Österlen". Testa Nordens längsta zip lina, ge älgar potatis. En omgivning långt bort från de ekorrhjul som annars snurrar.

    SvaraRadera
  4. Helena i Uppsala
    svart och brun
    Stockholms skärgård, helst med egen båt t.ex. Björkskär, annars vaxholmsbåt till exempelvis Finnhamn

    SvaraRadera
  5. 1. Brun och svart
    2. Är du i Skåne så åk till den södra delen av Stenshuvuds nationalpark, mellan Kivik och Simrishamn på Österlen. Murgrönan slingrar sig högt upp i avenboken och murgrönans stammar är tjocka som lianer. Vackra blomsterängar med vilda orkidéer. Och sen det bästa, sandstranden vid havet. Du kommer att tro att du förflyttats till en söderhavsö. Om det är värmebölja så är det ljuvligt att ligga, sitta där i skuggan av träden, se havet och låta sig svalkas av havsbrisen. Stenshuvud är magisk med en unik natur man alltid längtar till.
    Mvh
    Britta Högtröm
    Mail utan mellanslag t h o t@hotmail.se

    SvaraRadera
  6. Camilla Thåström29 maj 2015 kl. 20:39

    Finns i Brunt och Svart
    Tycker man borde besöka Tylösand i Halmstad , känns nästan som man är utomlands när man ligger där på stranden, sen kl 16 går man upp till after beach och lyssnar på bra live musik i 1.5 timme, kanon kul

    SvaraRadera
  7. 1. Brun och svart.

    2. Bästa resmålet är helt klart Sveriges medelhavsö - Gotland! Det ligger så nära men upplevelserna där blir som om man vore väldigt långt bort. Vackra, gamla Visby med ringmur och kullerstenar, solnedgångar vid havets horisont. Saffranspannkakor och mjöd, raukar och russ. Afterbeach på Kallis efter en dags kite och surf på Fårö. Kan det bli bättre?

    http://emelaia.blogg.se

    SvaraRadera
  8. 1. Det läckra laptop fodralet finns i både brun och svart!

    2. Arholma, en underbar ö i Stockholms skärgård, dit tar du dig med en liten färja från Stockholm. Där kan du fira midsommar i ljusgrön grönska på ängar av blomster och till kvällen varför inte ta en svängom på den charmiga lilla dansbanan. Här finns inga bilar utan du kan lugnt traska omkring på de slingrande små grusvägarna. Här kan du paddla kajak till närliggande öar du kan ha helt för dig själv en solig sommardag. Arholma, ett magiskt ställe att spendera din sommar på!

    SvaraRadera
  9. 1. Svart och brun.
    2. Åka till Öland, finns Ölands djurpark och det finns även en liten ö med rundade klippor som kallas för blå jungfrun, Sen har Öland fina badstränder.

    bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  10. 1. Svart och brun.

    2. Var man än planerar att åka - ta av de stora Europavägarna och upplev de mindre landsvägarna! Det är då det genuina kommer fram med de mysiga gårdscaféerna, de lokalproducerade upplevelserna och små slingriga vägar som visar upp det äkta svenska landskapet. Det som ofta marknadsförs men som många missar på E4:an och E6:an.

    SvaraRadera
  11. 1. Svart och brun

    2. Stockholm är som allra bäst i juli! En folktom stad full av semesterfirare och folk som lever efter kajerna och slappar - inte det vanliga springet och stressen - soooft. Då alla andra åker härifrån åker jag själv in till stan och njuter av den för en gångs skull avslappnade innerstaden.

    SvaraRadera
  12. annairene47@outlook.com30 maj 2015 kl. 21:22

    1. svart och brunt
    2. Jag rekommenderar norra Öland med dess långa sandstränder. Du kan välja mellan stranden med många badgäster, eller den undanskymda stranden där du är nästan ensam.

    SvaraRadera
  13. Emelie (eoberg@hotmail.se)30 maj 2015 kl. 23:16

    1. Brunt och svart

    2. DALARNA! Inget slår en midsommar bland kullor och masar där vi käkar sill, dansar smågrodorna runt stången i gropen i Leksand och käkar sill o potatis. http://www.svenskaresebloggar.se/logout?d=http://www.blogger.com/logout-redirect.g?blogID%3D1547453319127459613%26postID%3D2111558463783783237

    SvaraRadera
  14. Svart och brun. Norra Sverige har så mycket vackert att erbjuda som ex Stora Sjöfallet och deras turist anläggning. Björkliden toppen mysigt hotell och vansinnigt god mat i restaurangen finns mycket att göra utomhus där!

    SvaraRadera
  15. 1. Brun och Svart.

    2. Umeå helt klart, det är så galet vackert där på sommaren. Att gå en promenad på strandpromenaden vid älven och sedan ta en picknick i någon av alla parker en varm sommardag, det går inte att få det bättre!

    malins95@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Maria Karlsson1 juni 2015 kl. 00:54

    1. Den finns i brunt och svart
    2. En liten tripp till Kalmar måste hinnas med i sommar nu när det även utsetts till årets sommarstad 2015. Mängder med evenemang, stan är fylld med härliga uteserveringar och stranden ligger precis i anslutning till centrum. Saker att göra för alla åldrar och det är på tiden att folk får uppleva mer av de småländska ständerna! :)

    / Maria (mariakarlsson93@hotmail.com)

    SvaraRadera
  17. 1. Brun och svart.
    2. Kulturkalaset i Göteborg ska besökas flera gånger om, då man erbjuds så mycket att det inte går att hinna överallt. Och programmet ändras ju år från år!
    Maria (marishkasenator@gmail.com)

    SvaraRadera
  18. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  19. Vilken härlig tävling!

    1) Svart och brun

    2) Jag tycker att många reser just till våra större städer i Sverige under sommaren och besöker diverse event. Likväl som många reser till vår vackra fjällvärld, för att "bara vara" en stund. Allt beroende på intresse såklart. Något jag dock anser ofta glöms bort är vår Svenska skärgård. Den är så magiskt vacker och lättillgänglig för alla, oavsett vart i landet du befinner dig. Avståndet mellan kust till kust är inte särskilt långt och det är lätt att ta en turbåt alternativt hyra en båt ut till öarna. Ta med mat, tält och glöm för attans inte kameran.
    Att vistas ute i skärgården hela dagen, få solvarm hud och somna i tältet till ljudet av fåglarnas sång och vågornas brus är ett minne som värmer själen långt in i kalla vintern.

    (kicki_m1@hotmail.com) eller via Google-kontot.

    SvaraRadera
  20. 1. Svart och brun!
    2. Stockholm! Där finns allt! Man kan gå runt och shoppa ena dagen. Intressanta Museum en annan. Skansen tar en hel dag , där har man även en trevlig picknick! Sen när man tröttnar på vimlet av människor ger man sig ut i skärgården och njuter av den vackra naturen. Eller så tar man en vandring i skogarna söder om Stockholm, finns många vackra leder där. Och skulle man ha oturen att det börjar regna som det tyvärr så ofta gör i vår svenska sommar så finns det så mycket att göra i en fin storstad som Stockholm!
    theresiaviden@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Svart och brun

    Jag skulle rekommendera Västerbotten som har mycket att erbjuda. Varför inte åka världens längsta linbana från Örträsk, genom vacker natur eller besöka Älgfarmen i Bjurholm eller åk till en lokal marknad som tex Åsele marknad , där man säljer lokalproducerade varor som getost, tunnbröd, rökt kött och mycket annat. Naturen är väldigt kuperad om man jämför mot de södra delarna i Sverige och ger väldigt vackra vyer att se och uppleva. Tack vare allemansrätten , finns det många möjligheter att hitta sina egna naturpärlor. Att slå upp ett tält vid en sjö och uppleva en frihet som är befriande i denna tid av stress. Man behöver inte göra som alla andra eller vad som är trendigast just nu som att åka till skärgården eller att trängas på festivaler eller åka till typiska turistorter där alla myllrar fram eller i större städer där förvisso lokalbefolkningen flyr - men i gengäld får man uppleva staden med massor av turister. Det finns så mycket mer i Sverige att se.
    tapio123@outlook.com

    SvaraRadera
  22. astridjohanssons@hotmail.se6 juni 2015 kl. 12:47

    1. Svart och brun
    2. Skulle vilja rekommendera Gotland. Det är ett jättevackert landskap som på somrarna ger en känsla av att befinna sig utomlands. I Gotland kan man bland annat testa på att surfa då vindarna gör havet till ett svenskt surfingparadis.

    Mvh Astrid

    Min mail är: astridjohanssons@hotmail.se

    SvaraRadera
  23. 1) Svart & brun.
    2) Utforska Sveriges badbrott! Jag tror de fortfarande är ganska okände för många, och de erbjuder ofta härliga omgivningar med spännande och fina picknickplatser och en härlig badupplevelse. De vi har i Närke är fantastiska :)

    paola.allegrini@ymail.com

    SvaraRadera
  24. 1. Väskan finns i svart och brun!
    2. Mitt bästa tips är att upptäcka din egen omgivning! Vi stirrar oss blinda på exotiska resmål, historiska städer och dynamiskt nattliv. Samtidigt glömmer vi att ens se efter vad som finns bakom vår egen husknut. Sverige är fullt av vacker natur, fornminnen, oväntade äventyr. Detta års budgetsommar har lett till att jag och killen upptäckt fantastiska vandringsleder, kanotuthyrning med möjlighet till roende förbi häpnadsväckande små vattenfall, samt lokala marknader med mängder av närproducerade delikatesser, allt som som nu finns i vår sommarplan! Jag vill inte peka ut någon speciell plats. Se dig omkring! Äventyret du alltid drömt om kan vara en cykeltur bort.

    mvh,
    fiavinnare@hotmail.se

    SvaraRadera
  25. 1.Svart och brunt
    2. Öregrund. Väldigt pittoresk liten fiskeby. Bo på Uddens B&B, ät en rawfoodtårta på Café Wilma och ta en cykletur ut till Gräsö naturreservat för ett dopp och picnic. Kan knappt bli bättre!

    afroditesthlm@gmail.com

    SvaraRadera
  26. 1) Svart & brunt.
    2) Stockholms skärgård - Helt underbart under sommaren, få turister och gott om utrymme. Något av det bästa Sverige har att avnjuta. Antingen hyr man en båt eller tar någon av båtarna som finns för att ta sig ut.

    Mikael Gustafsson
    gustafsson_gurra@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Svar 1:

    Brunt och svart.

    Svar 2:

    Kanotudden i Ursviken, eftersom det är en ganska okänd plats för folk utifrån ( så dom behöver alltid fler besökare ) men det är tyst, lugnt och skönt där med en avslappnande natur.
    Det finns även ett utegym med utsikt över vattnet.

    Pastejpixel@gmail.com

    SvaraRadera
  28. 1. Svart och brun
    2. Jag måste såklart tipsa om världens finaste sommarstad: Karkskrona! Marinstaden var faktiskt påtänkt att bli Sveriges huvudstad av Karl XI pga sitt strategiska läge vid Östersjön. Ta en av skärgårdsbåtarna, strosa på Stumholmen, och missa för allt i världen inte glassen på Glassiären! (Välj med fördel två smaker med mjukglass på toppen!)

    SvaraRadera
  29. 1. Svart och brun.

    2. Mitt lilla "hidden gem" finns på strandpromenaden i Varberg, efter kusthotellet. Det finns en snutt där det enda som hörs är gruset som knastrar under skorna och havet som slår mot klipporna. Dit hittar inga turister, och knappt Varbergarna själva. En ensam fyr sticker fram bland några vildväxta buskar. Stigen slingrar sig hela vägen fram till surfmeckat Apelviken där vindarna tar vid. Efter lugnet kommer stormen :-) Love them both.

    aliice_92@hotmail.com

    SvaraRadera
  30. 1) Svart och brun!
    2) Sveriges längsta sandstrand! Mellbystrand! Härliga bred sandstrand med underbara sanddynor! Missa inte!

    Annika Nilsson
    aneritrea@hotmail.com

    SvaraRadera
  31. 1, Svart och brunt!
    2. Den svenska skärgården har många fina badstränder att erbjuda. Min favorit är nog ändå Mellbystrand som har en lång och fin strand.

    sodkt@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. hej!
    Vem vann?
    Helena

    SvaraRadera