Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Hur du räddar en roadtrip


Vi tittar in hos våra vänner Freedomtravel som är ute på sin ettårsresa med husbil igen. För vad gör man när det inte riktigt går som tänkt? Mycket går att förbereda i förväg, reservdelar kan inhandlas och tas med men oförutsett kan alltid inträffa.
Freedomtravel har hunnit med en hel del strapatser redan och bjuder på många härliga bilder på sol, stränder, bloggvänner och god mat men även lite hinder på vägen. Men ingenting verkar rå på Helena och Peter, på olika sätt fixar det alltid det och rullar vidare!

"Först ett STORT TACK till alla er underbara läsare som delat med er av era erfarenheter när det gäller att få tag på gasol i Spanien och Portugal. Det har känts så himla skönt att få ert gensvar och det har varit fantastiskt med alla bra tips! Men enkelt har det inte varit…" så börjar inlägget Jakten på gasol i Spanien.

Några dagar senare gick resan vidare mot Portugal och då kunde vi läsa om deras strapatsrika resa
Vi vaknade tidigt och gav oss av mot Portugal. Men vi kom inte långt… Redan efter fem kilometer gav kopplingen upp och det gick inte att köra. Vi svängde in på en bensinmack och fick låna en telefon för att ringa M Väghjälp, som sedan slussade oss vidare till Skadejouren hos Motormännen/Solid, där vi har vår husbil försäkrad. Efter ca två timmar kom Miguel och började meka med vår bil… och fick den att rulla igen! 

Husbilsbloggarna som vi skrivit om tidigare är väldigt duktiga på att kommentera och tipsa varandra och alla läsare om bra ställplatser och annat. Nyår firade Freedom tillsammans med några bloggvänner! Sådant värmer ett bloggande hjärta. 


Inlägget är skrivet i samarbete med www.bildelar-online.se som erbjuder bildelar på internet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar