Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Svenska resebloggare som reser med bil

Lisa - livet från den ljusa sidan on the road i USA

Roadtrip är populärt och det lockar en del mer än andra. Många av våra bloggare har testat och några är helt inbitna och reser i stort sett bara med husbil. Freedomtravel är ute på en ett år lång roadtrip genom Europa nu som vi tidigare skrivit om. Husbil Kors & Tvärs säsongscampar just nu på Hätte camping och Aktiva dagar har ställt upp husvagnen vid skidbacke inför vinterhalvårets skidåkning.  Skogmans resor är ett medelålders par från Göteborg som  just varit ute på en riktig trip genom USA. Även Lisa var i USA nyligen, närmare bestämt i Florida och körde mustang, och vem drömmer inte om en tur längs från kust till kust eller klassiska Route 66 i USA?
Förberedelser krävs, vad gäller för försäkringar, parkeringstillstånd, var får du campa, vad händer om bilen går sönder? Det går faktiskt beställa reservdelar på internet numera! Många frågor och mycket planering men belöningen med frihetskänslan är svårslagen.
Husvagns- och husbilsbloggar finns det gott om och de är duktiga på att dela med sig av tips och nyheter inom branschen också!
Här hittar du fler bloggare inom just resor, bilar, husbil:
Hela listan på bloggare hittar du som vanligt under ”Alla svenska resebloggare”. Har vi glömt någon husvagns- eller husbilsbloggare? Tipsa oss isåfall!

Inlägget är ett samarbete med www.bildelarstore.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar