Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Drömresor för resebloggare

Resebloggare; har de gjort alla drömresor redan eller har de resmål som fortfarande finns med deras bucketlist?
Vi frågade i vår facebookgrupp; vart går drömresan (till vilket land/plats och ja endast ett/en) och varför? 

Annika - Resfredag: Antarktis! Jag har bestämt att det ska bli min 40-års present till mig själv och min man. Tanken på en så pass avlägsen plats lockar mig, och jag har alltid älskat att titta på naturprogram därifrån. Vill såklart kombinera Antarktisresan med ett besök till Patagonien.

Lisa - Livet från den ljusa sidan: Svaret på den frågan varierar beroende på vilken dag någon frågar och vad jag är på för humör. Idag tänker jag Sydafrika. Det har inte blivit av innan och barnen är för små, men jag tänker billig mat, grym mat, grymma viner, fantastisk och dramatisk natur och häftiga djur.

Charlotta - Bara Brittiskt: Norra Indien. Rosa städer med palats och apor, god mat och ett myller av människor med olika förutsättningar som får en att tänka på det här med livet.

Towe - Come fly with me: Jag drömmer (för stunden - det ändras snabbt) om San Fransisco. Spårvagnar, broar, Alcatraz, juicebarer, fina hus och åka cab längs med havet.

Daniel - Dryden: Maui. Av någon anledning. Långt bort, hyfsat "öde" och så känns ön så där magisk.

Sofia - Fantasiresor: Jag väljer nog det lilla kungariket Mustang i Nepal, avlägsenheten, små envisa ponnyer, lurviga jakar att borra ner händerna i, bulliga kinder och fridfullheten. Dit har jag velat åka sedan jag läste om det i en National Geographic på en engelska lektion i åttan.

Rosita - Rosita reser: Min första tanke är roadtrip i USA, västkusten Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas. Det SKA bli verklighet även om jag inser att det blir senare än jag hade hoppats på.

Vart går din drömresa?

4 kommentarer:

 1. Min drømmerejse går til Cappadocia i Tyrkiet.
  Vil så gerne flyve i en varm luftballon der ! :)

  SvaraRadera
 2. Jag har alltid drömt om Påskön. Ända sedan jag var liten och såg en dokumentär om Thor Heyerdal och på TV och sedan fick en bok av min morfar.

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid velat komma till Seychellerna någon gång i livet. Är fascinerad av den speciella floran och faunan där – för att inte tala om de magiskt vackra stränderna! Annars är alltid New York det ultimata resmålet. Jag blir aldrig klar utan måste återvända, gång på gång ...

  SvaraRadera