Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Bästa New York-tipset!

Det blev Lisa som vann Manhattan-affischen från House of Prints i vår tävling på facebook. Tipset var:
"Världens bästa stad! Jag har svårt att välja, tankar som gospel i Harlem, promenader i Central park (runt Jackie onassis reservoir och norrut!) och gå Brooklyn Bridge i solnedgång kommer snabbt. Men ändå - jag måste ta en favorit. Gör takbarerna! The Standard i Meatpacking, James hotel i SoHo, 230 5th i midtown. Takbarer blir aldrig fel! Prata med grannen och låt kvällen bli vad den blir. Helt fab." 

Lisa är själv resebloggare och hennes blogg Livet från den ljusa sidan är registrerad här på Svenska Resebloggar (det var inte ett krav för att få vara med i tävlingen!) och hon har bloggat om takbarerna i ett inlägg du hittar HÄR .

Några andra härliga tips var:
"Gå till IGUANA på 54th st och ät den bästa mexikanska måltiden, ever! Ja, jag vet att det är midtown och west 54th street, men passa på att njuta av turistplaceringen innan du äntrar denna restaurang. Jag har hört att det är en av New Yorks bästa mexikanska och med tanke på vad jag provat hittills så håller jag med! Allt på menyn är fantastiskt gott! Ta gärna en frozen marguerita till, ni kommer inte att ångra er! Enjoy!"
"Slå dig ner i en av New Yorks alla vackra parker och låt dig underhållas! Kan lova att du kommer bjudas på roliga/spännande upplevelser och möten. Svårare än så är det inte i denna häftiga stad!"
Blev du förälskad i postern men vann inte så finns den på House of Prints!

4 kommentarer:

  1. Man kan segla i Grekland tillsammans med More Sailing. More Sailing erbjuder även svensk besättning till sina båtar. Besättningen kommer guida dig samtidigt som ni kommer segla i Grekland

    SvaraRadera
  2. Den populära byn Leonidio ligger i provinsen Kynouria, belägen vid foten av det ståtliga berget Parnon. More on Greklands vackraste stränder

    SvaraRadera
  3. Segelsemester i Karibien eller Medelhavet? har otroligt mycket att bjuda på och om man har möjligheten kan man så klart unna sig både och.

    SvaraRadera