Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Bloggfokus

Peter & Helena, Towe, Johanna med förstärkning! 

Äntligen är vår lilla "redaktion" samlad i Stockholm, solen skiner och det är inte en dag att sitta inne och blogga på.... En härlig reunion med några från bloggresan till Marocko igårkväll och idag en hel dag fylld av idéer, fixande, mejlande och annat som vi alla vet ligger bakom själva bloggandet. 
Vi har varit igång i bara några veckor närmare trettio registrerade resebloggar! Många har hört av sig med tips, idéer och uppmuntrande kommentarer och vi är väldigt tacksamma för att ni vill vara med oss. 
I skrivande stund skickar vi ut vårt första nyhetsbrev till alla som registrerat sig, det går även att bara prenumerera på nyhetsbrevet, formulär finns här till höger.

Coming up: en kategori med "Bo utomlands"-bloggar som komplement till alla som bor i Sverige och reser och en grupp på facebook där alla registrerade resebloggare är välkomna där vi kan dela med oss ännu mer av tips, länkar och annat.

Sommaren är här, vi funderar vilka ska vi hålla ögonen extra öppna för i hopp om smaskiga reseinlägg? Vad ska ni göra i sommar? 

3 kommentarer: