Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Bloggresa till Warszawa

En helg i slutet av maj åkte Sofia, Annika, Towe och Katarina på bloggresa till Warszawa. Staden ger mersmak minst sagt och här kan ni läsa några härliga inlägg från resa.

Fantasiresor skriver om Warszawa - kontrasternas stad

Resfredag berättar Varför du ska åka till Warszawa

Come Fly with Me övertygar dig om Varför nästa tjejresa går till just Warszawa

Äntligen Vilse ger dig 9 matiga tips i Warszawa

3 kommentarer:

  1. Då hade jag inte rest till Polen på 10 år. Jag var chockad hur staden hade förändrats. Under en lördagsnatt var gatorna fulla av liv. En vän från Polen bjöd mig på klubben New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant. Jag hade inte förväntat mig en sådan attraktion. Det var mycket angenämt att se de där kvinnorna. Det var värt att besöka detta ställe.

    SvaraRadera
  2. I Polen har vi fått de godaste maten på restaurangen New Orleans. En mycket utsökt mat serveras på så sätt att allt passar ihop. Så gott har jag inte ätit på något annat ställe.

    SvaraRadera
  3. Bästa svensexor bara i utlandet! Denna gång var vi i Warszawa i Polen på klubben New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Det var den finaste svensexa jag har varit med på och med härligt och skönt sällskap!

    SvaraRadera