Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Veckans spaning - resa med och utan barn

Att resa med barn är en stämdig diskussion. Resebolag slåss om att göra reklam för bästa barnhotellet samt bästa hotell där barn inte alls är välkomna.

Här kommer lite inlägg under veckan som gått med just det temat;

Dryden skriver fem tips om du reser utan barn - allt från att välja plats på planet till öronproppar.

Towe reser just nu i Vietnam med sina två barn; en 5-åring och bebis. Hon skriver om att resa med barn och varför hon gör det.

Ida Thunberg förbereder sig för en jorden runt resa med barn - in och läs om resrutten.


Och här kan ni läsa en intervju med Annika som just nu är i Thailand på longstay med sina tre barn.

4 kommentarer:

 1. Riktigt grymt! Minns sist jag var utomlands, sådan fantastisk känsla, bort från all vinter och kyla i sverige! :)
  www.flythesun.com/

  SvaraRadera
 2. Vi reser också med barn. En 4åring och en 5åring och har gjort det i 13 månader hittills i 18 länder. Det är självklart en stor skillnad på att resa med eller utan barn. Utan barn kan man gå ut mer och vara lite mer ansvarslös med barn blir man mer fastlåst men det är mycket mer berikande och en inkörsport till många samtal, särskilt i delar av världen där familjer inte reser så mycket.

  SvaraRadera
 3. Vi reser också med barn. En 4åring och en 5åring och har gjort det i 13 månader hittills i 18 länder. Det är självklart en stor skillnad på att resa med eller utan barn. Utan barn kan man gå ut mer och vara lite mer ansvarslös med barn blir man mer fastlåst men det är mycket mer berikande och en inkörsport till många samtal, särskilt i delar av världen där familjer inte reser så mycket.

  SvaraRadera