Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

Svenska resebloggar som tävlar ut jordglob, kamera och selfiestick


Just nu bubblar det av bra tävlingar bland några svenska resebloggare:
Fantasiresor tävlar ut en kamera från Sony 
Resfredag tävlar ut inte bara en utan fyra jordglober
Oh Darling tävlar ut en selfiestick

Vet du inte vad en selfiestick är kan du spana in inlägget från då några svenska resebloggare var i Borgå i Finland och hade med sig en.

Den som tävlar får sig en tankeställare om vad som är både bästa och värsta reseminne.

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Bästa resminne är nog spanien, då vi åkte dit under vintern och slapp stormen som vi hade i Sverige precis och jag är verkligen överlycklig att vi slapp det och att vi hade väldigt varmt där vi var. Och sämsta reminne är nog när jag och exet åkte till bulgarien så kom det några människor som ville sälja vindruvor men vi sa nej och de sa smaka iaf och då gjorde exet det men jag sa nej och exet sa att han ville inte ha ändå men då tvinga de honom att betala 300 spänn om han inte gav dem pengar så skulle deras vänner komma fram och slå ihjäl honom. Så han betalade honom och åkte därifrån väldigt fort.


    bloodsband@live.se

    SvaraRadera
  2. Mitt värsta reseminne är när jag och min dåvarande pojkvän var till Blanes i Spanien. Vi tog en bussresa tor. Dagen innan hemfärd blev jag matförgiftad och befann mig var 5:e minut på toalett och handfat. Ni kanju tänka er den hemresan per buss hem till sverige!

    Bästa resan är nog iår när vi tog en All inclusie resa till Grekland med barnen. Det var nog det bästa vi kunde ha gjort med 2 barn som snabbt behöver få upp blodsockret.

    SvaraRadera