Sök inlägg hos alla svenska resebloggar:

20 tecken på resgalen

Kilroy listar 20 tecken på att du är resgalen. Tecken som att du aldrig packar upp ryggsäcken helt, du planerar nästa resa innan du hunnit hem från den förra och du förvarar flip flops överst på skohyllan även på vintern.

Jag kan checka av de flesta punkter och speciellt nummer 12 när du väl köper ett par nya byxor vet du EXAKT hur många Pad Thai du skulle kunna få för samma summa i Bangkok. 

Vilken punkt är mest DU från listan?


5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen mig i väldigt många, även om flera var aktuella när jag var yngre. Kilroy vänder sig till yngre resenärer än mig och det avspeglar sig på listan. 11 klockrena och 5-6 till kunde jag nog bocka av för 15 år sedan. :)

  SvaraRadera
 3. Haha kul att så många passar in. Är nog lite resgalen, men ja, räknas inte byxor i pad thai, men kanske borde börja ;)

  SvaraRadera
 4. Flera punkter stämmer mycket väl in på mig men måste nog säga att nummer ett VERKLIGEN är jag! :)

  SvaraRadera